SOCIAL MEDIA

lauantai 14. heinäkuuta 2018

Tikkurilan 5062 Tuohi terassilla

Heipparallaa! K rakensi meidän terassin pari vuotta sitten ja se on ollut kyllä kovin mieluinen. Haluttiin iso terassi leveillä portailla ja tämä myös saatiin. Terassi on avonainen, lukuun ottamatta sivuoven seutua jossa on entinen kuisti ja toistaiseksi tällainen avomalli saa jäädäkkin, vaikka toisinaan kiroan sen puhdistamista ja kaipailen valokatetta edes osittain. Viime viikolla isäntä öljysi sen ekan kerran. Tässäpä lähtökohta:

ENNEN

ENNEN 

Ja sitten:


JÄLKEEN

JÄLKEEN
Hyvin pieni ero? Ja ihan tarkoituksella. Tykätään molemmat vaaleasta pinnasta ja haluttiin säilyttää se mahdollisimman alkuperäistä muistuttavana. Tikkurilan Tuohi vastasi eniten tätä. Illalla tyhjennettiin terassi kaikesta tavarasta, lakaistiin puhtaaksi ja K pesi sen. Seuraavana päivänä öljyt pintaan ja vola. Nopeaa toimintaa se. 

Loppuun täytyy todeta miten ihana kesä mulla onkaan ollut! Olen niin kiitollinen siitä miten elämässäni on ihania ystäviä ja näistä uusista myös joita on matkan varrelta mukaan tarttunut. Ensi viikolla muuten se vihdoinkin alkaa, nimittäin vesiremontti! 

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)