SOCIAL MEDIA

tiistai 24. huhtikuuta 2018

KATSEET ULOS & BLOGIVAIKEUKSIA

Uskoisin että jokaisella bloggaajalla tulee joskus tilanne kun takki on tyhjä ja tuntuu että ei vaan keksi mitään järkevää sanottavaa postauksiensa kautta. Kevät on saanut minun ajatukseni kesään ja katseet ulos. 

Siellä ei vielä kovin miellyttävältä näytä. Lunta on tosi paljon nähden tajaama-alueen sisäpuolelle ja jo poistunut lumi paljasti siivottoman pihamaan. Tontin rajalla tutusti lorisee, meidän pieni puro joka on aina varma merkki keväästä kun sen virta on esteetön. 

 Minä niin odotan sitä että kaikki lumi sulaa ja pääsen ulos touhuamaan ja toivon ettei tämä olisi vain sananhelinää. Vaikka intoni ja tavoitteeni ovat aina korkealla, on toiminnan suhteen virta hyvin puuskittaista kuten siskoni yksi päivä mainitsi kun naurettiin sitä että olen jo neljättä kesää "tekemässä" kalliopuutarhaa. Nyt on oikeasti pakko tehdä sitä puutarhaa koska äiti ja sisko lupautuivat tulla auttamaan. Jes. 


Kun kaikki ajatukset joka tapauksessa pörräävät ulkona, on vaikeuksia keksiä blogiin sisältöä. Kesää kohden panostetaan ulos ja sisällä sisustaminen rullailee tasaisesti paikoillaan. Jos sinulla tulee mieleen jokin postaustoive, niin auta neitoa hädässä ja laita viestiä. Onneksi pieniä postauksien aiheita sisältäkin varmasti löytyy tässä kevään edetessä vielä ja minun blogillahan muuten oli synttärit hiljattain jonka kunniaksi taidan järjestää taas arvonnan piakkoin!

2 kommenttia :

  1. No mutta hei, mulle tulee heti mieleen, että voisithan postailla jotain puutarhaan liittyvää! Voisit koostaa sellaisen kuvakollaasin, jossa kerrot millaisia pihasuunnitelmia sinulla on vaikkapa siihen kalliopuutarhaan =)Voisit kuvata teidän pihamaata ja tehdä myöhemmin ennen-jälkeen kuvat. Mullakin tulee joskus sellaisia kausia etten tiedä mistä kirjoittaisin tai miten kirjoittaisin. Silloin auttaa se, että antaa vähän aikaa asian hautua mielessään ja pitää taukoa blogista. Toinen mikä auttaa, on toisten blogien lukeminen. Siellä näkee monesti hyviä mielipidepostauksia tai saan jonkin kivan idean jonka haluan toteuttaa myös omassa blogissa =) Joskus voi olla ihan kiva myös kirjoittaa sellaista "ajatuksenvirtaa". Näitä ideoita mulle tuli mieleen =)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Annika :) Kunhan kesä etenee, on tarkoitus toivottavasti etenevästä puutarha kuvia ottaa. Muuten meidän pihamaalla ei kovin kummoista ole. Tuo on kyllä hyvä vinkki että seuraamalla muita blogeja, löytää myös itse toisinaan jotain mistä kirjoittaa. Pidetään mielessä. Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)