SOCIAL MEDIA

maanantai 12. maaliskuuta 2018

MAALIKRIISI SELÄTETTY


Muistaako kukaan enää meidän olohuoneen maalikriisiä? Maali taittoi siis siniseen allekirjoittaneen mielestä ja se tulisi ehdottomasti laittaa uusiksi. ( linkki kriiseilypostaukseen tässä
Huvikseni tein instastoriesissa tästä kyselyn ja enemmistöhän oli sitä mieltä ettei se taita siniseen? K tuumasi että se taittaa punaiseen jota itse en nähnyt siinä taas lainkaanNoh, onneksi minulle vinkattiin naamakirjassa yhdessä sisustusryhmässä että tutustumalla värien koodeihin, saa aika näppärästi selville mihin maali taittaa yms. Ja tämä Tikkurilan Palatsi mikä meillä aikaisemmin kotona oli, taittaa puoliksi siniseen ja puoliksi punaiseen. Yhtäkkiä kaikki oli tosi selvää taittamisen suhteen, mutta seuraavaksi ongelmaksi muotoitui sävyn täydellisyys useimmissa eri valoissa. 


Homevialaurakin sen tiesi, että sitä tulee hupsuksi jos yrittää löytää sellaista greigen sävyä mikä näyttäisi joka valossa hyvältä. Joten nyt vedettiin varmalla ja maalattiin seinä Tikkurilan Paperilla. Joka on mielestäni sellainen luonnollinen valkoinen, mutta ei missää nimessä kellertävä sellainen mikä yleensä sanasta luonnonvalkoinen itselleni mieleen tulee. Kiitoksia Laura vaan vinkistä!


Harmiksemme kitattu tiiliseinä imee maalia jostain syystä ihan hirveitä määriä ja sitä pitänee vielä kolmannen kerran maalata. Mutta tämä saa kyllä nyt odottaa ihan senkin takia koska eihän täällä nyt pysty maalailemaan kun on kaksi hyvin vilkasta villapöksyä lattialla rallia vetämässä. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Paperi on kaunis ja suosittu valkoinen maalisävy. Ollaan itsekin käytetty sitä asunnon seinien maalaukseen. Toivottavasti lopputulos on teidänkin kotona mieluinen =)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! En ihmettele yhtään että on suosittu väri, ja sopivan neutraali. Missä huoneissa teillä on tätä kotona? :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)