SOCIAL MEDIA

torstai 1. maaliskuuta 2018

KOHTI MODERNIMPAA KOTIA: TV-TASO

Hellou taas olohuoneen puolelta. Täällä nautitaan ykkösvapaasta ennen seuraavia vapaita joita saa odottaa, tiedossa on viikko töitä ja kaksi viikkoa lomaa. Mutta eikö olisikin aikas ihanaa jos olisin kirjoittanut otsikkoksi " Moderni keittiö " tai " Moderni wc " yms. Mutta näiden huoneiden remontoiminen ei ajankohtaista ole, joten  tv-tason esittelyllä mennään. Ehkä yksi olohuoneen kohokohtia huonekalujen uusimisen suhteen on ollut juurikin tämä tv-taso. 


Entinen maalaisromanttinen sai loistavan kodin anoppilasta, jonne sopii just eikä melkein. Uusi taso telkulle hankittiin luonnollisesti Ikeasta ja se on aika yksinkertainen. Pitkä, perusvalkoinen, moderni ja ilman vetimiä. Entisen tv-tason näet alla huipulla kuvanlaadulla tottakait. 


Melkoinen muutos? Tason koristelussa olen suosinut hillittyä linjaa; matalia tuikkuja ja mummolasta saatua pientä maljakkoa vaihtelevalla sisällöllä. Jossain vaiheessa on tarkoituksena ropata seinään kiinni taso jotta sen alta imuroiminen olisi mahdollisimman helppoa ja näkymä ilmava ja selkeä. 
2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentistasi ❤ mä tykkään tästä myös tosi paljon. Tuo tosi paljon raikkautta olkkariin.

      Poista

Kiitoksia kommentista :-)