SOCIAL MEDIA

perjantai 23. maaliskuuta 2018

KESÄKEITTIÖN PÄIVITYSTÄ

Pian siirrytään kesäaikaan. Vaikka maisemat täälläpäin on tosi lumiset vielä ja keväästä ei tietoakaan, haluan näyttää blogin puolella meidän kesäkeittiön, eli terassin tulevia hankintoja. Vuosien mittaan terdelle on hankittu sohvaryhmä, rumat aurinkotuolit (nämä esittelen ehdottomasti tänä vuonna tarkemmin), kaasugrilli ja ruukut kukille. Puuttumaan on jäänyt ruokailuryhmä, matto, muita mukavuuksia ja ainakin säilytyslaatikko. 


Minulle kesäkeittiössä tärkeintä on mukavuus, helppohoitoisuus ja käytännöllisyys. Sen jälkeen vasta esteettisyys. Tästä hyvänä esimerkkinä nuo aikaisemmin mainitut rumat aurinkotuolit jotka särähtää silmille, mutta ovat niin huiput kentällä. Suosin kuitenkin myös joitakin tuotteita niiden kauneuden vuoksi kuten riipputuolia ja etanolitakkaa. 

Entisestä grillistä hajosi lämpömittari, joten mies saa etsiä meille tilalle uuden ja terassin pinta pitäisi käsitellä. Tästä käsittelystä muuten sain pienen kriisin tehtyä jo itselleni. Minkä väriseksi?! Myös terassin toinen puoli kaipaa valokatetta ylleen. Päänvaivaa aiheuttaa myös ruokailuryhmän löytö. Mutta mä niin odotan jo kevättä ja kesää. Ekoja grillauksia terassilla, siistiä nurmikkoa, puron lorinaa ja kaikkea muuta. Mukavaa päivän jatkoa ja tulevaa viikonloppua kaikille!


Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)