SOCIAL MEDIA

maanantai 26. helmikuuta 2018

PASTELLISÄVYT OLOHUONEESSA

Oliko se lähestyvä pääsiäinen, viikonlopun violetti bilekynsilakka vai nämä pidentyneet päivät, mutta tässä huushollissa on alkanut näkymään pastellisävyjä enemmän. Se on aina jännä huomata miten palaset alkavat loksahdella paikoilleen ja esimerkiksi ennen niin tarkka vaaleanpunaisestaan on huomannut että muitakin pastellisävyjä on olemassa. Nykyään silmiäni miellyttävät lilan, roosan ja violetin erisävyt. 

Violettia meillä ei kotona hirveästi ole nähtykkään aikaisemmin ja ajattelin pysyä avoimin mielin jatkossakin tälle sävylle etenkin vaaleissa ja murretuissa muodoissa. Tämän torkkupeiton hankin viikonlopuna shoppaillessani työkavereiden kanssa Oulussa. Miten paljon pari pastellinsävyistä tekstiiliä on tuonut tähän huoneeseen jo niin kevään. Ja miten ne näyttävät sopivan niin hyvin yksiin. 
Ps. Ystävänpäivänä hankittu kimppu kukkakaupasta on edelleen sisustuskelpoinen. Näin riisuttuna versionakin myös oikein kaunis, vai mitä? En ehkä enää ikinä suosi kauppojen leikkokukkia neilikoita lukuunottamatta. Ja PPS. Villisvauvan tuloon on vain  1vko & 5 päivää. En kestä miten vähän aikaa. 

3 kommenttia :

 1. Tuliko minun kommentti

  VastaaPoista
 2. Ei varmaan :D Niin siis, että minäkin ostin tuossa vähän aikaa sitten lilan/vaaleanpunaisen vallilan kapan tuohon minun pikku keittiöön :D Koskaan oo ollu sitä väriä :D Hassua :) Terveisin Annis täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka muru ❤ kaksi kommenttia tuli. Mun pitäis tulla kahtomaan sinun ja Liinun uutta kotia ❤

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)