SOCIAL MEDIA

perjantai 23. helmikuuta 2018

KULTAISIA KEHYKSIÄ ETSIMÄSSÄ

Kehykset tauluille, julisteille, valokuville kiitos. Edullisesti ja mielellään jotenkin säväyttävästi. Tai oikeastaan vain vähän erilaisemmat mitä nykyään myy esimerkiksi Ikea ja Desenio, sillä näitä kahta verkkokauppaa aloin ensimmäisenä selailemaan kun aloin etsimään sopivia kehyksiä julisteille ja järkytyin miten kalliita yhdet kehykset osaa nykypäivänä olla. Mistä sellaisia edullisia sitten löytää? Kirpputorilta tietenkin!


Ajatus kierrätyksen hyödyntämiseen tuli aika spontaanisti. Kuten hiljattain julkaisemassani postauksessa  kierrätyksen suhteen (tässä linkki) kerronkin etten nykyään hyödynnä kirpputoreja enää niin paljon kuin ennen. Mutta miten kauniita kehyksiä sitten löysinkään molemmista kirpputoreista kotipaikalta kun äidin, mummon ja Hilkan kanssa niitä kierreltiin. Ainiin ja mainittakoon että mun kotipaikalta löytyykin useampi kirpputori, en ollut tästä vielä pari viikkoa sitten tietoinen. Mutta onneksi ystävättäreni vinkkasi asiasta.


Kirpputorien kehyksien kirjo sai sympatiani. Löytyy niin erikokoisia kuin mallejakin. Vanhanajan romanttisestä siistiin ja selkeään. Ja yleensä rohki edullisesti. Esimerkiksi tämä enkelitaulu maksoi vain 4EUR ja siitä aijon hyödyntää vain nämä kehykset.


Ja jos mieluilee modernimpaa ilmettä, niin etsimällä voi sitäkin löytää. Mukavaa viikonloppua kaikille! Huomenna starttaa meidän ammattiosaston rentoutusreissu Ouluun kylpylään ja tiedossa on ainakin hyvää juomaa ja seuraa. En malta odottaa! Viimeinen irtiotto ennen villlisvauvaa. 

4 kommenttia :

 1. Vähän Ot, mutta mikä kamera sulla on? Tykkään hirveesti kirppiksistä, mutta en oo moneen kuukauteen päässyt ku vauva vasta 2 kk. Kierrätys kannattaa👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Tää on vanha canon eos 450D , saattaisi saada jopa laadukkaita kuviakin mutta kuvaajassa vika ;-) haaveilen uudesta kamerasta kyllä..

   Poista
 2. Kiitoksia :) Omasta mielestä näissä kuvissa vaan on ihan hirveän iso ero esimerkiksi kirkkaalla säällä kuvaamiseen. Ehkä kevätloman aikana malttaisin istahtaa alas harjoittelemaan kuvauksen asetuksia vihdoinkin kunnolla.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)