SOCIAL MEDIA

perjantai 2. helmikuuta 2018

ENSIMMÄISET TULPPAANIT & SUPERKUUN PIMENNYSVuoden ekat tulppaanit on vaan niin ihanat. Am i right? Ainakin näiden ostopäivä jäi erityisesti mieleen. Aamu aloitettiin nukkumalla, eli päästiin K:n kanssa yövuoroista vapaalle ja sen kunniaksi ostin ennen kotiin menoa meille valmista aamupalaa ja nämä kaunottaret lähi k-kaupasta. Meillä sattuu harvoin yövuorot yhtäaikaa, mutta nyt niitä oli peräti kolme päällekkäin, mikä harmitti molempia kun Hilkka villakoira joutui yksin yönsä viettämään sen sijaan että olisi meidän keskellä nukkunut. 
Siinä missä kesän ensimmäinen huurteinen terassilla, viileä syksyinen aamu elokuun lopulla ja talven ensilumi ovat merkittäviä, on tulppaaneilla minulle myös erityinen merkitys. Ne ovat lupaus keväästä. 


Kevään tavoittaminen on muuten ihan fakta, koska päiväkin on jo pidentynyt huomattavasti. Meillä näkee lenkkipolulla vielä 17:00 maissakin. Etenkin nyt kun ilma on ollut niin kirkas jo pelkän superkuun takia. 


KUVA: SIRPA KANANEN

KUVA: SIRPA KANANEN

KUVA: SIRPA KANANEN
Yritin eilen päiväsaikaan bongata innostuneena tuota kuuta, mutta meille se ei näyttäytynyt iltapäivällä, mutta illalla se ainakin paistoi tosi kirkkaana. Onneksi valokuvausta harrastava äitini oli ikuistanut superkuun ja sain luvan esitellä kuvia blogin puolella. Eikö olekkin todella upea kuu? Hyvää viikonloppua kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)