SOCIAL MEDIA

tiistai 9. tammikuuta 2018

ONGELMA NIMELTÄ VITTSJÖ

Käväistiin viime viikolla siskolikan kanssa shoppailureissulla Kuopion Ikeassa ja itselläni oli selkeä tavoite. Nyt se himoitsemani Vittsjö hylly, tv-taso ja roppakaupalla kaikkea kivaa muuta jos vain sattuu löytymään. Tv-taso jäi vielä hankkimatta, mutta asia korjaantuu kun teen huomenna ystävättären kanssa uuden reissun Ikeaan. Mutta minulla on nyt ongelma, kamala sisustuksellinen kriisi. 


Miten miellyttävältä tämä hylly onkaan näyttänyt muiden kotona kun olen selaillut Instagramia, Pinterestiä ja sisustusbloggaajien sivuja. Mutta miten minulle kävi nyt niin että kasattu hylly tuotti ensitöikseen päänvaivaa sijaintinsa suhteen. En oikein osaa päättää saako hylly jäädä tuohon päätyseinälle vai sopisiko se sittenkin paremmin sohvan viereen? Seuraavaksi kun silmäni tottui edes hetkeksi tähän, alkoi pääni lyömään tyhjää sen sisällön suhteen. Ja en lopputulokseen ole vieläkään tyytyväinen. En osaa oikeastaan edes selittää sen tarkemmin mikä nyt tuossa jotenkin mättää, mutta jotain siitä puuttuu ja joku ei sinne kuulu. Alla olevassa kuvassa kokeilin lisätä pyöreän tarjottimen joukkoon, mutta se oli ehdoton nounou. Näitä hyllyjä on jo niin tusina nykyään ja samankaltaisuudelta sisällön suhteen on hankala välttyä. Kaipaan jotain omaa ja persoonallista. Minulle on tulossa uniikki juliste tilaustyönä jonka olen ajatellut tähän yläpuolelle. Joten ehkä se sitten on piste iin päälle ja tuo ripauksen sitä jotain omaa, verratonta ja henkilökohtaista. 


Pienet ne on murheeni tällä kertaa (onneksi) mutta, löytyykö täältä ketään sielunsiskoa tai veljeä Vittsjö hyllynsä suhteen? Tai muuten vain onko sinulle tuottanut joku huonekalu samanlaista päänvaivaa? 

6 kommenttia :

 1. Hylly on kyllä kaunis. Pystyn niin samaistumaan tunteeseen kun sommittelee jotakin kohtaa kodissa ja lopputulos ei vastaakaan mielessä ollutta. Hmm.. kuvat ovat kauniita ja jos jotain vinkkiä keksisin niin voisiko auttaa, että alimmalle riville laittaisi jotain "suurempaa" esim. kirjapino vaakasuuntaisesti. Vai toimisiko paremmin jos alaosan jättäisi ihan tyhjäksi ensin ja keskittyisi ylätason ja seuraavan sommittelemiseen antaen ajatuksen kypsyä. Tsemppiä asetteluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä löydät ne oikeat sanat aina. Tuo on hyvä ehdotus että jättää alaosa suosiolla tyhjäksi nyt toistaiseksi ja aika saa näyttää mitä sinne keksin :) Kiitoksia! <3

   Poista
 2. Älä murehdi, hyvältä näyttää näinkin ja passeli paikka sekä napakymppi-somistus kyllä löytyy ajan kanssa. Olen samoilla linjoilla Taivaldecon kanssa, eli lisää epäsymmetriaa koristeiden ja massiivisuuden kanssa. Ja kun saat julistetaulun seinälle, niin olet varmasti jo lähes maalissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, hieman viiveellä tuli viestisi jostain syystä. Ehdin jo säikähtää että kommenttiosiossa on jotain ongelmia atk puolella.

   Kiitoksia Mirkka Tulokas, tämä on kyllä niin varteen otettava vinkki että jotain suurempaa ja nimenomaan sitä epäsymmetriaa pitää saada enemmän. Hyvää alkanutta vuotta :)

   Poista
 3. Minusta tuo pyöreä tarjotin hyllyn päällä on aivan ihana! Ja päätyseinällä hylly pääsee kauniisti oikeuksiinsa. Mutta tiedän hyvin tuon tunteen. Hylly löytää varmasti vielä paikkansa. :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)