SOCIAL MEDIA

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

HYLLY LÖYSI PAIKKANSA

Pari viimeisintä postausta käsitteli asioita elämässä hieman laajemmin. Somekäyttäytyminen ja itsensä hyvinvointi, nämä molemmat herättivät keskustelua, kiitos siitä. Mukavaa myös oli kirjoittaa näistä ja pysähtyä pohtimaan välillä hieman syvällisemmin. Sillä aikaa kun mietittiin näitä asioita, löysi Vittsjö hylly paikkansa tässä huushollissa. Päätyseinältä ikkunaseinälle. Aikaisemman postauksen hyllyn suhteen löydät tästä. 


Otin vinkeistä vaarin ja yhdelle tasolle laitoin trendikkäästi koriste-esineen alle kaikki minun tämän hetken sisustuslehteni ja kirjani. Muut tasot saivat täytettä muista elementeistä ja pitkästä aikaa meillä nähdään viherkasveja! Molempien kasvien pitäisi olla helppohoitoisia ja keväällä vaihdan niihin mullan, vai tietääkö joku tarvitseeko ne istuttaa uuteen multaan jo aikaisemmin? ( Ovat siis omissa kaupan ruukuissa multineen) En osaa sanoa kuinka pitkään ne pysyy hengissä tällä kertaa. Toivota minulle onnea!
Kasveihin liittyen on muuten tulossa tulevalla viikolla oma postauksensa ja ihan näin ohimennen meidän villisvauvan saapumiseen on aikaa enää 6vk 6pv! Nyt vielä yksi yö ja vapaille.  Kotipaikka kutsuu ja mummolat! Ja ainiin, instastoriesin katsojat, se aurinkokuivattu tomaatti oli ihan ok keitossa, mutta enpä taida toiste laittaa. 


2 kommenttia :

 1. Mullanvaihtoa täälläkin suunniteltu ja kyllä mie ainakin vähän lisäisin tuoretta multaa jo nyt niihin kukkiin. Kaupan multa on monesti jo vähän kuivahtanutta, joten vesikään ei kunnolla imeydy siihen. Toki poikkeuksiakin on.

  Nimim. Yksi jo kötkähti kun en lisännyt multaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Pitääpäs arkena alkaa multaa lisäilemään. Mitenkäs nuo mehikasvit ? Niiden rakenne on jotenkin heikko että helposti katkeaa kasvin pinta jos menee nykimään?

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)