SOCIAL MEDIA

torstai 11. tammikuuta 2018

ENSIMMÄISET AURINGONSÄTEET

Ne tuntui ihan iholla. Olin pätkävuorossa töissä (eli klo 07:00-12:00 ennen yövuoroa) sunnuntaina kun jo heti aamusta päivän valjetessa katselin, että tuleekohan tänään aurinkoinen päivä? Tuli se ja miten musta tuntuu että se oli tämän talven ensimmäinen sellainen? Onko aurinko ollut tosiaan niin pitkään poikessa. 


On aina hämmentävää huomata miten vuoden vaihteen jälkeen ne ensimmäiset auringonsäteet saa olon niin keväiseksi hetkeksi. Tulppaanit ilmestyvät kauppoihin ja niitä tekisi mieli jo ostaa, mutta tälläkin kertaa kieltäydyn aloittamasta ihan oikeasti sen keväthöyräkän jo tammikuussa. Ja jostain syystä juuri ne tulppaanit tekevät minulle sen lupauksen keväästä. Rakastan helmi-maaliskuun vaihdetta jolloin annan itselleni luvan aloittaa sen niin kaivatun vuodenajan. 


NÄITÄ KUVIA KATSOESSA SILMÄT KIRKUU JO SITÄ MATTOA!
Aurinkoinen pakkaspäivä inspiroi, mutta tuotti myös päänvaivaa. Lähteäkkö ulos nauttimaan konkreettisesti siitä valosta vai valokuvata? Järkeilin valokuvauksen tärkeämmäksi, kuten moni muukin bloggaaja sinä päivänä varmasti. Hyytävä viima ei houkutellut, joten töiden jälkeen kaupasta napatut kaksi leikkokukkakimppua pääsivät heti esille ja maljakoista ei ehtinyt puhdistusveden tuottama huuru edes hälvetä kun alkoi kamera kuvata. Eikä allekirjoittanut muistanut käyttää jalustaa. Lisää aurinkoa kiitos ja sen tuomaa energiaa! Vapaapäivien tunnelmaa hieman ehti latistaa mutta toisaalta myös ilahduttaa elämän kiertokulku. Meidän kotipaikan rakas koiraystävä täytyi lopettaa eilen, mutta samaisena päivänä sain myös kuulla että meidän tuleva villakoiranpentu on syntynyt! Iik, meille tulee hauvavauva! Miten aurinkoiset päivät vaikuttavat sinuun?

2 kommenttia :

  1. Aurinko tuo minulle valtavasti energiaa! Joillekin tulee valon lisääntyessä kevätmasennus, mutta minun masennuskauteni on synkkä ja pimeä marraskuu. Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
  2. Tämä on ihan totta. Ja uskon että aurinko ja kesä voi tuoda myös herkästi paineita, pitäisi olla energinen ja paljon ulkona. :) hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)