SOCIAL MEDIA

perjantai 15. joulukuuta 2017

OLEN KIITOLLINEN, MINUN & SISKON NÄKÖKULMA

Sain kiitollisuushaasteen Katriinalta hänen Kkhomeblogista. . Ideana on tarkoitus pysähtyä miettimään elämäänsä, poimia ne viisi asiaa mistä on kiitollinen ja niitähän meiltä kaikilta varmasti löytyy. Haasteeseen vastataan kertomalla itsensä ja jonkun toisen läheisen viisi asiaa mistä ollaan kiitollisia. K ei innostunut tähän vastailemaan, joten ensimmäistä kertaa mun pikkusiskon ajatuksia näkyy blogin puolella. " Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa. Ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen. "

                                                          T.R MINUN NÄKÖKULMA

1. LÄHEISET YMPÄRILLÄ. Olen kiitollinen heistä jotka ovat pysyneet elämässäni. Tai heistä jotka ovat tulleet uusina ystävinä arkeen. Olen kiitollinen omasta kumppanistani vaikka hän välillä tekeekin minut hulluksi. Olen kiitollinen omasta kotipaikan perheestäni ja miehen puolen; tästä meidän italiaanoperheestä  (Ollaan äänekästä kansaa ) Olen kiitollinen ettei kukaan läheiseni ole kuollut. 


2. TERVEYS. Ei koskaan itsestäänselvyys. Elämä voi muuttua silmänräpäyksessä. Olen kiitollinen etten sairasta mitään vakavaa. 


3. KOTIMAA. Suomessa asiat on oikeasti hyvin kun vertaa moneen muuhun maahan. On ilmaista kouluruokaa, koulutusta, tukia ja etuja. Kaunis luonto ja puhdas vesi. 


4. KOTI. Miten ihana sinne on aina tulla? 


5. OMAT ENERGIAT. Vaikka olen välillä ihan oikea ihmishirviö pahalla tuulella. Niin olen kiitollinen siitä että olen päässyt tietoisesti lähemmäksi positiivisempaa elämänasennetta joka hädän hetkellä nousee aina johtamaan. Epäonnistuessa näen mahdollisuuksia. Miten kamalaa olisi olla niin negatiivinen, myrkyttynyt ja valittaa kaikesta kokoajan? Positiivisuus on myös ihmisen voimavara, sillä synkkänä hetkenä voit joko katsoa taaksesi, pysähtyä paikoillesi tai mennä eteenpäin? Tapion Karikin sen tiesi laulussaan. 

SISKON NÄKÖKULMA


1. PERHE. Tarkoitan siis kotikotia, syntymä perhettäni. Olen kiitollinen, että juuri minä olen syntynyt perheeseen jossa kaikki on niin hyvin. Kaksi siskoa joihin läheiset välit, äiti joka on aina rakastanut ehdoitta ja isä joka on jakanut isällisiä neuvojaan ja elämäntietoa. 


2. LAPSET. Kun olin 19 vuotias Amalian syntyessä heitti elämä kuperkeikkaa. Olin kouluttamaton, työtön ja vielä varsin lapsen kengissä vielä. Silti olin kiitollinen  siitä jumalaisesta lahjasta, lapsestani jonka avulla kasvoin vastuuntuntoiseksi aikuiseksi, sekä myöhemmin myös toisen lapsen äidiksi. Erityisen kiitollinen olen myös siitä, että lapseni ovat syntyneet ja saaneet olla terveitä. Tämän enempää ei ihminen voi rakastaa, tai tulla rakastetuksi. 


3. KOTIMAA. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut syntyä Suomeen. Maahan, jossa jokaisella on oikeus kouluttautua, saada sairaalahoitoa ja vaikuttaa asioihin riippumatta mistään. Maahan, jossa myös meidän ihmisten lisäksi  eläimillä on ensiluokkaiset oikeudet ja oltavat verraten muuhun maailmaan. Maahan jossa voi haaveilla ja saavuttaa haaveensa. 


4. TERVEYS. Olen kiitollinen siitä, että minä ja lapseni ollaan terveitä. Olisi elämä kovin erilaista, jos joku meistä olisi vakavasti- tai monisairas. 


5. RUOKA. Ja suurena ruuan ystävänä olen kiitollinen hyvästä ruuasta. Erityisesti jos se jonkun muun valmistamaa. ;) 


4 kommenttia :

  1. Hienosti olette molemmat pukeneet sanoiksi kiitollisuuden aiheenne. Olen niin ylpeä teistä <3

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että otit haasteen vastaan <3 - Katriina

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)