SOCIAL MEDIA

sunnuntai 3. joulukuuta 2017

MITEN MENI NOIN NIINKU OMASTA MIELESTÄ?

Hyvää iltaa kaikille! 

Ensimmäisen adventin kunniaksi hemmottelen lukijoita julkaisemalla toisen postauksen tälle päivälle. Nyt on vuorossa pitkästä aikaa kuulumiset postaus joita tykkään aina silloin tällöin tehdä ja antaa ehkä niille lukijoille vähän enemmän arjestani joita se kiinnostaa. Instagramin Storiesin puolelta löytyy vielä enemmän 
sitä ihan tavallista arkea lyhyiden videoiden muodossa ja niitäkin saa tulla katsomaan kuka vain jos kiinnostaa. 

Noh. Mitenkäs kaiken alottaisi? Marraskuu on mennyt ihan liian nopeasti ja sen sisälle on mahtunut niin iloa, surua kuin vihaakin. 

KAUNIS LUMI

 Kaikessa valoisuudessaan. Rakastan talvea ja lunta. Kertaakaan en ehtinyt käydä tosin vielä hiihtämässä vaihtelevan kelin ja työkiireiden vuoksi. Ja olen tainnut valita tietoisesti sen sohvan iltaisin reippaan hiihtolenkin sijaan. 


IHMISSUHTEET

Sen suhteen tuntuu että marraskuu on meni ihan päin persettä. Riitaannuin yhden ystäväni kanssa ihan typerästä asiasta jonka jälkeen asia on vain paisunut entisestään. Olen tuntenut todella paljon negatiivista energiaa sisälläni ja aistinut herkemmin sitä myös muissa. En haluaisi tuntea ärtymystä ja vihaa vähän väliä. Toivottavasti joulukuu menisi positiivisemmin. ( Kyllä. Tykkään puhua energioista ja ennustan tarvittaessa Tarot korteillani )IHO 

Jep. Siis minun iho on ollut vähän herkemmällä tuulella koko tämän talven niin kuin allergiani ylipäätään. Mutta nyt haluaisin kertoa hieman kasvojen ihosta. Hankin ihorullan (SKINROLLER) jota käytin viikon putkeen ja nyt on menossa ihon-huilaus-viikko. Mulla on ihan kuin parikymppisen Pirkon iho. Näppylöitä puskenut nyt enemmän naamaan ja kuiva pintakerros on huomattavasti vähentynyt. Tämä varmaan kuuluu asiaan? Mutta hyvältä vaikuttaa näppylöitä lukuunottamatta jo nyt vaikka muutoksien pitäisi näkyä vasta parin kk jälkeen. 

HARKITTUA 

Nyt puhun tietenkin taas kodin hankinnoista. Pitää ihan miettiä että hankittiinko sitä mitään hankintoja kotiin? Iittalan Nappulat ainakin. Mutta siis huomattavasti vähemmän on tullut shoppailtua niinkuin pitääkin. 


Miten sinun marraskuu meni?

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)