SOCIAL MEDIA

keskiviikko 13. joulukuuta 2017

LINKITÄ BLOGISI!
Ensimmäistä kertaa pyydän blogini puolella teitä kaikkia muita "kollegoja" linkittämään bloginne, koska haluan löytää uusia lukuelämyksiä ja mahdollisesti uusia seurattavia blogeja. Sinulla on aikaa linkittää blogisi tämän postauksen  kommenttiosioon nyt vuoden loppuun saakka ja alku vuodesta esittelen sitten ne itselleni eniten kolahtaneet blogit täällä kattokruunukodin puolella linkkien ja pienen analyysin muodossa. 

Ps. Saatan olla jo blogisi lukija. Joten jos joku bloggaaja linkittää oman bloginsa kommenttien puolelle ja häntä jo seuraan, kerron siitä.Bringg it on!
13 kommenttia :

 1. https://jennikiviniemi.fi/

  Kirjoitan mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä textejä. Blogini käsittelee mm.itsetuntemusta, ihmissuhteita, henkistä väkivaltaa ja narsismia.

  Lämpimästi tervetuloa uusiin lukuhetkiin! -Jenni Kiviniemi-

  VastaaPoista
 2. https://unelmista-toteutukseen.blogspot.fi

  Blogi kertoo Satakuntalaisen pariskunnan ensimmäisen omakotitalon rakentamisesta :)

  VastaaPoista
 3. http://pinossa.casablogit.fi/

  Kotini tyyli eroaa aika paljon sinun tyylistäsi, mutta ehkä silti löydät sieltä inspiroivia juttuja :)

  VastaaPoista
 4. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  22-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, joka sisältää elämän pieniä iloja, päivän asuja, terveellisiä reseptejä, hyvinvointia, joulujuttuja, rakkautta valokuvaamiseen ja sisustamista. :)

  VastaaPoista
 5. Vauu, tämä oli todella hyvä idea! Mikäs sen parempi keino löytää ihanaa luettavaa jouluksi :) Taidanpa kopioida tämän idean sinulta :)

  http://www.teljanneito.com

  VastaaPoista
 6. https://kkhomeblog.wordpress.com/

  Katriina, 24, Hämeenlinna.
  Intohimoinen harrastesistustaja ja esteetikko. Blogissa käsitellään pääsääntöisesti vuonna 2007 rakennetun rivitalokolmion sisustamista, mutta toisinaan blogissa on nähtävillä myös pilkahdusta arjestani.

  Hyvä postausidea, täytyy yrittää itsekin toteuttaa :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Ompa kiva idea! Kirjoitan sisustuspainotteista blogia. Remontoidaan ja sisustetaan omakotitaloa täällä Hämeen sydämessä. http://uniikkitalomme.blogspot.fi/ Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 8. Hei, Rakastu arkeen tarjoaa ideoita ja inspiraatiota ihanaan arkeen.

  Just nyt siellä on arvontakin menossa :)

  Www.rakastuarkeen.fi

  VastaaPoista
 9. Moikka ! Olen blogiasi jo seuraillutkin, mutta jostain syystä en saanut lisättyä sitä lukulistalle aiemmin :O Blogger ehkä tökki. Yritin uudestaan...katsotaan onnistuiko nyt.

  Lumiset terveiset pohjoisesta <3 ´Tervetuloa vastavierailulle !

  VastaaPoista
 10. http://www.veganlikeme.fi/

  Blogista löytyy vegaanilifestylea: reseptejä, kosmetiikka-arvosteluja, matkavinkkejä, DIY-juttuja + muuta veganismiin liittyvää :)

  VastaaPoista
 11. https://decofeast1.blogspot.fi/?m=1

  Vielä hetken blogi löytyy tuolta bloggerin puolelta, mutta tammikuun aikana blogi siirtyy yrityksen sivujen kanssa samaan osoitteeseen. Uusi osoite tulee löytymään osoitteesta www.decofeast.fi.:)

  VastaaPoista
 12. http://www.lalalilja.fi

  Luonnossa viihtyvä kaupunkilainen nauttii tavallisesta arjesta ja keräilee kauniita hetkiä, joten blogista löytyy paljon hyvänmielen lifestylea. Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa kirpputoreja, neilikoita ja kirjoja.

  VastaaPoista
 13. suvimyllymaki.com

  Ruudun takaa löytyy 21-vuotias opiskelija, joka tykkää aamuista, kahvista, Pariisista ja kissavideoista.

  Opiskelen tradenomiksi International Business -linjalla ja koulun ohella työskentelen myyjänä vateliikkeessä. Tyyli ja pukeutuminen ovat lähellä sydäntäni, ja näiden aiheiden lisäksi pohdiskelen blogissani myös syvällisempiä juttuja ja pyrin kirjoittamaan asioista mahdollisimman avoimesti. Täällä inspiroidutaan, tavoitellaan unelmia ja jaetaan vinkkejä.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)