SOCIAL MEDIA

keskiviikko 8. marraskuuta 2017

X 6 HITTI & HUTI HETKEÄ ARJESTA

Kiitoksia kommenteista viimeisimpään postaukseen, mukavaa että aihe sai keskustelua aikaiseksi. Nyt on tulossa pitkästä aikaa arjen kuulumiset, joita ennen tein noin viikon sykleissä. Mutta kun minulla on vaan yleensä aika perus tavis arkea, aloin tuntemaan pitkästymistä kirjoittaessani viikko kuulumisia, joten ajattelin hieman venyttää aikajanaa pidemmälle, jolloin ehkä jotain jännää minunkin elämässäni olisi ehtinyt tapahtua! Halusin ryhdistää näitä postauksia otsikoilla jotka koen miellyttäväksi silmälle tekstiä lukiessa, toivottavasti  se miellyttää sinun silmääsi myös.
1. ORGASMEISTA KERTOMINEN


Kyseessä on seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin tuleva tietokirja Naisen Orgasmista, johon jokainen pystyi anonyymisti kertomaan omia ajatuksiaan/kokemuksia asian suhteen. Täytyy ehdottomasti hankkia tämä kirja sitten kun se on valmis ja katsoa pääsivätkö minun sanani kirjaan.2. RUOKAÖVERIT X 20


Kamalaa. Mut tää on totta, aina on löytynyt kyllä syitä lasiin viiniä ja kasaan herkkuja. Toisaalta nämä ovat olleet ehkä kaikkein terapeuttisimpia hetkiä: lasi viiniä ystävättären kanssa, herkuista notkuva pöytä, vajuttelu lenkki tämän jälkeen. Leffailta siskon kera, yökylässä anoppilassa yms. 


3. HILKKA ELÄINLÄÄKÄRISSÄ X 2
Ensimmäisen kerran Hilu joutui eläinlääkärin kun se otti yhteen koirapuistossa toisen koiran kanssa ja sai osumaa silmäkulmaan. Seuraavaksi sitä käytettiin tohtorilla kun se on alkanut kävellessä satunnaisesti nostamaan oikeaa takajalkaa ylös jättäen askelia sillä välistä. Tämä vaiva on nyt vielä seurannassa ja se sai särkylääke kuurin jonka jälkeen sitten lonkat yms kuvataan jos oire ei häviä. 

4. VAUVA TOSIAAN EHKÄ TULOSSA

Se villakoira vauva siis! Saatiin kuulla kasvattajalta että nartulla on vihdoinkin alkanut juoksut, joten nyt vain toivotaan onnistunutta astutusta ja villapöksyjä syntyvän. 


5. ALLERGIA

Vaatii ihan oman otsikonsa. Olen nyt kuluneen kk aikana ollut normaalia herkempi allergeeneille, vaikka yleensä kevät/kesä on mun polyyppien, atopian, ja allergisen astman aktiivi-aikaa. Syyksi julistan ilmalämpöpumpun joka liikuttaa huoneen ilmaa ja oikuttelevan atopian johon kuuluvat hyvät ja huonot hetket. Luotto ripsientekijäni onneksi osasi sanoa että herkkyys ilmalämpöpumppuun voi olla ohimenevää ja näin minullakin onneksi oli kotona. 


6.MATERIALISMI ONNI SE PARAS ONNI 

 Hehheh. Mitäpä sitä kieltämään. Rakastan shoppailua. Kuluneen kuukauden aikana ostetut hankinnat ovat jokainen olleet harkittuja ja niistä on iso ilo silmälle kun kodin tyyliä on ruettu uusiksi laittamaan. 

Toivottavasti nämä toisenlaiset kuulumiset oli mukava lukea! Mukavaa viikon puoliväliä kaikille. 

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)