SOCIAL MEDIA

keskiviikko 22. marraskuuta 2017

INSPIRAATIOTA JOULU KOTIIN

Muistatko kun syksyllä tein Vinkit syksyn sisustukseen postauksen? Ihan jotenkin unohdin koota talvelle, tai saatikka joululle omat vinkit sisustukseen. Ajatuksen onneksi esille nosti  Kati Villa Valko blogista kun hän teki postauksen liittyen joulusisustamisen vinkkeihin linkkien muodossa. Tästä ja omasta syksy sisustamisen vinkki postauksesta inspiroituneena halusin heittää julki nyt omat niksini joulukodin sisustamiseen ja tunnelman luomiseen ympärillä. 1. ERILAISET TYYLIT


Perinteinen, ylellinen, krumeluuri, rustiikkinen vai pelkistetty joulusisustus? Valitse jokin tyyli tai miksipä ei vaikka pala jokaista kotiin. Ei väliä, kunhan itse tykkäät. Inspiroidu siis erilaisista tyyleistä ja niiden luomasta tunnelmasta. Yhdistele rohkeasti vanhaa uuden kanssa, ylellistä muuten pelkistettyyn ympäristöön tai vähän rouheutta kaiken hempeyden keskelle. 


2. LUNTA, VAIKKA VÄKISIN 

Voisin kuvitella näin, että jos meillä olisi musta marraskuu, joulukuu ja itse joulu. Niin mä varmasti haluaisin kotiin edes jotenkin sitä lunta. Onneksi nykyään on tosi kivoja keinolumia myynnissä esimerkiksi överi kimaltelevana, mutta myös puuterimaisena siistinä lumena. Yksikin luminen joulusomiste toisi omanlaisen tunnelmansa.  


3. JOULURADIO 

Myös Spotify soittolistoineen ajaa saman asian. Itse tykkään perinteisestä radiosta koska musiikin lisäksi on kiva kuulla välillä jouluun liittyvää keskustelun porinaa. Eli anna musiikin soida kotona. 

4. DIY PROJEKTIT 


Tee itse himmeli? Joulumobiili? Tässä vain vaihtoehtona on myös että hermot palaa, niinkuin itsellä tehdessä lasiputkista himmeliä 48h ja kesken kaiken katkesi naru sen sisältä. Tästä on aikaa jo kolme vuotta, mutta vieläkään en asiasta ole päässyt niin yli että alkaisin uudelleen viettämään aikaani lasihimmelin parissa. Tämä viime vuonna tehty jouluinen mobiili sen sijaan onnistui aika näppärästi. 


5. TUOKSUT


KUVA: MTV.FI 
Glögi, piparit, tietynlainen kynttilä? Tuoksumuisti on meillä ihmisillä yleensä erinomainen, parempi kuin esimerkiksi valokuvamuisti. Tuoksumuisti myös haalistuu hitaammin kuin muut muistiin liittyvät aistit. Joten käytä tätä hyödyksi ja anna kotona tuoksua ne muistot jotka aktivoi sut joulumoodille. 


6. INSTAGRAM/PINTEREST 

Tai miksipä ei nämä meidän blogitkin? Itse saan monesti inspiraatiota ja ylipäätään motivaatiota kausisisustamiseen Pinterestiä tai Instagramia selaamalla. Muita blogeja unohtamatta. 

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)