SOCIAL MEDIA

tiistai 24. lokakuuta 2017

UUDEN TYYLIN PÄIVITYSTÄ OLOHUONEESSAViimeksi joulusta ja tällä kertaa kurkistetaan olohuoneen puolelle missä on ihan kivasti tullut muutoksia. Tavoitteena on saada kokonaisuudesta selkeämpi ja modernimpi kuten aikaisemmin blogia lukeneet tietävät. Taka-alalla kuvissa pilkistää olohuoneen laajennettu nurkkaus jossa on kaksi ylimääräistä huonekalua: Oikealla puolella oleva senkki ja vasemmalla puusohva joka on muuten vieläkin myynnissä.  
Samalla sain vihdoinkin hankittua tähän mökkiin lilan sävyisiä sametti sisustustyynyjä joista olen jo jonkin aikaa haaveillut ja näitä ei oltu hinnalla pilattu kun bongasin nämä Halpahallista kun käytiin mummon kanssa eilen shoppailemassa. Kuvassa näkyvä sivupöytä on muuten myös uusi ja tästä on tulossa hieman mielenkiintoinen postaus lähiaikoina. 

Ja tyynyistä vielä sen verran, niiden määrää on karsittu reippaalla kädellä. Ennen sohva peittyi erilaisista sisustustyynyistä, nyt kodikkuutta riittää tuomaan pari kolme tyynyä per kulmaus. Marraskuussa toivottavasti tehtäisiin kotona jokin pieni remontti pois rästistä ennenkuin rauhoitutaan odottelemaan joulua. 

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia :

 1. Ihania kuvia, kivalta näyttää! Niin kaunis ja kutsuva värimaailma..Suloinen on myös lekottelija sohvalla:)♥ Mukavaa syyspäivää sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia sinulle :) meidän Hilikka on kyllä suloinen. Mukavaa viikkoa sinne myös!

  VastaaPoista
 3. Kivasti sun projekti etenee. VÄhän samat hommat täällä. Ja tuo söpöliini sohvalla on niin samanlainen kuin meidän Bea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania nämä villikset ❤

   Innolla jään odottelemaan millaisia muutoksia teillä tullaan näkemään!

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)