SOCIAL MEDIA

torstai 12. lokakuuta 2017

JYSKIN RAVNKILDE SIVUPÖYDÄKSI


Ensimmäiseksi pieni Jysk varoitus. 

Jos nyrpistät nenääsi Jyskin ja muiden vastaavien halvempien huonekalujen ketjuille, voi olla että sinun ei kannata jatkaa lukemista. Jos kuitenkin ihastuit yllä olevaan kuvaan, niin suosittelen lämpimästi jatkamaan lukemista. Kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan modernimmasta sisustuksesta innostuneen leidin tietokonepöytää ylistävä postaus. 
Eli jälleen kerran koin tietokonepöydän paremmaksi sivupöytänä vastaamaan käyttötarpeitani. Todellista tarvetta meillä ei ole ollut konsolipöydille koskaan, joten näin heti tämän kauniin pöydän juuri sopivana meidän olohuoneeseen nimenomaan sivupöytänä joten siksi esittelen sen otsikon mukaisesti myös sellaisena. Pöydässä minua viehättävät sen kevyt, ilmava musta runko ja lämpöä tuova puuta jäljittelevä kansilevy. Pidempään blogiani lukevat varmasti muistavat minun pitävän kovin puupinnoista ja vaikka tyyli kotona muuttuu, en ole puuta vielä hylännyt. Tässä tuotteessa tosin puu ei ole aitoa, vaan tammea muistuttavaa mdf levyä. Silmääni miellyttää myös rungossa oleva x-mallinen yksityiskohta joka viimeistelee pöydän ilmeen. Uutuuden viehätyksestä innostuneena sain miehenkin näyttämään vihreää valoa seuraaville remonteille jotka ehtivät hieman jo unohtua meiltä. 
Jyskistä tarttui muuten mukaani myös yksi toinenkin huonekalu, mutta siitä sitten myöhemmin. Nyt odottelen miestä töistä kotiin lämmöllä ja kera glögin, koska onhan meidän parisuhteen yhdeksäs vuosipäivä

2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia ja pöytä näyttää kyllä tosi kivalta! Yksinkertaisen kaunis♥ Mukavaa syksynjatkoa ja vuosipäivää teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Päden paja :) Olen siis onnistunut siinä mitä hain, simppeliä ja kaunista näkymää. Itse tosin kaipaan pyöreää peiliä pöydän yläpuolelle vielä. Sinnepäin myös hyvää syksyä!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)