SOCIAL MEDIA

maanantai 25. syyskuuta 2017

VIERASHUONEEN KEVENNYS & IKEA VITTSJÖ

Heipparallaa. 

Keli ei ole nyt suosinut, nimittäin kun on kyse vierashuoneen valokuvaamisesta. Olen odottanut aurinkoisia, kirkkaita aamuja jolloin vierashuoneen valokuvaus on helppoa koska sinne paistaa vain aamun aurinko. Muutenhan meillä on ollut ihan super ihanat kelit nyt viimepäivinä. Oikea intiaanikesä! Jäi harmittamaan luonnonvalon puute kuvauksessa, sillä kuvissa pilkistää ikävästi keinovalon varjot, mutta jospa tekin nyt kestäisitte. Eli asiaan;ENNEN

Tällainen lipasto palveli pari vuotta säilytysjärjestelmänä, mutta nyt kun muhun on iskenyt modernimpi, simppelimpi sisustuskärpänen sai tämä tietenkin häippästä miehen pelihuoneeseen josta itseasiassa onkin puuttunut tarvittavat tasotilat K:n tavaroille. Ihastuin Ikean Vitssjö tietokonepöytään sen siron & edullisen hinnan vuoksi ja ajattelin että tämähän se on se just sopivan moderni huonekalu päivittävämään kotia hieman modernimmaksi. 


JÄLKEEN


Tietokonepöytä soveltuu myös erinomaisesti sivupöydäksi kuten huomaa. Pöydän tasoille toivon löytäväni vielä jotkin hieman kivemmat koristeet. Omaan silmään tämä muutos kevensi huomattavasti huoneen tunnelmaa ja alkuun silmä sai hieman tottua tuohon ilmavuuteen minkä kapea ja kevyt sivupöytä saa aikaan verraten entiseen massiiviseen lipastoon. 

Hyvää illanjatkoa kaikille! 

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)