SOCIAL MEDIA

lauantai 16. syyskuuta 2017

KULTAKUUMEKUVA: VALAISIN/ELLOS & PEILI/HEMTEX


Hopea vai kulta? Vastaan molemmat. On hieman hämmentävää, kun tällainen ennen hopeaa säihkettä rakastava on alkanut ihastumaan pikku hiljaa kultaiseen väriin sisustuksessa. Pinterestin kautta olen aikani kuluksi selaillut kultaista sisustamista ja olen huomannut että eniten omaa silmääni miellyttää kullan käyttäminen ripauksena sisustuksessa. Se voi olla minimalistinen sivupöytä kultaisella rungolla sohvan vieressä. Tai kaunis maljakko keittiön pöydällä missä on vain hieman pintakuvioinnissa kullan sävyä. Valaisimen rungossa pienenä yksityiskohtana huoneen nurkassa tai säilytyskorina lattialla. Hyvin pieninä yksityiskohtina siis. Mitään kultaista en ole vielä hankkinut, mutta mielessä se on ollut.

Esittelen kahden yllä mainitun lisäksi pari muuta kivaa tuotetta joka toisi sisustukseen lisää hillitysti kultaista väriä. Kultaisen käyttäminen vain ripauksena sisustuksessa on myös siinäkin mielessä hyvä, koska siitä ei tule liian hallitseva ja väreillä on helppo yhtenäistää huoneiden yleistunnelmaa. 


KUVA: ELLOS


KUVA: ELLOS


KUVA:JYSK

Onko sinustakin tullut hieman myös kultaharakka? Jokainen tässä esitelty tuote miellyttää silmääni kovin ja näen jo niiden omat paikkansa meidän kotona jos sellaiset joskus hankkisin meille. Kuitenkin hillityllä linjalla menen kaikkien sisustustuotteiden suhteen nykyään joten annetaanpa kultaisen ajatuksen vielä tekeytyä. Mutta nyt kotitöitä ja läppäri kiinni.

Hyvää viikonloppua kaikille!


Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)