SOCIAL MEDIA

sunnuntai 27. elokuuta 2017

UUDET MATOT, KURKISTUS KEITTIÖN PUOLELLE

Tässä postauksessa päästään kurkistamaan keittiön puolelle pitkästä aikaa. Vältän tietoisesti sen kuvaamista, koska siellä on alkuperäiset kaapit jotka eivät itseäni ainakaan miellytä ja siksi sen esittelykin hieman tuntuu oudolle. Keittiötä siis, sen sisustaminen on kuitenkin ollut helppoa, koska uudella valaisimella, lattialla ja pöydällä saa ihmeitä aikaan eikä sieltä nyt puuttunut kuin  matot.

Kunnes lomani aikana pistin kotona tuulemaan ja K oli ihmeissään kun meiltä lähti vaikka mitä myyntiin. Samalla toki tilalle tuli jotain uutta ja vihdoinkin keittiöön saatiin matot ja super edullisesti kun kaikki matot oli -40% tarjouksessa Sotkassa.
 


Keittiö sai heti kodikasta tunnelmaa ja en voi kuin ihmetellä miten iso ero mattojen hankinnalla on. Isompia mattoja keittiöön ei tulla tällä hetkellä hankkimaan koska pidän vaaleasta lattiasta niin paljon etten halua mattojen peittävän sitä liikaa. 

Salmiakkikuvio sisustamisessa on klassikko ja ainakin minä olen ihastunut siihen. Samalla mattojen ostoreissulla K valitsi omaan huoneeseensa eli pelihuoneeseen mieluisen maton. Ehkä joskus esittelen tämänkin huoneen teille. Samainen matto hankittiin pitempänä eteiseen ja nyt sen kuvio jotenkin yhtenäistää ainakin keittiön ja eteisen tilaa luonnollisesti. 
Rauhallista sunnuntai päivää <3

2 kommenttia :

  1. Oikein sievät ja ihanan maanläheiset värit!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Jenna :) nuo matot on kyllä tosi lämminhenkiset

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)