SOCIAL MEDIA

torstai 20. heinäkuuta 2017

SOHVAPÖYDÄT- NÄIN ON MIELI MUUTTUNUT

Ajattelin pitkästä aikaa tehdä kollaasin jonka aiheeksi valitsin sohvapöydät. Esittelen erilaisia sohvapöytiä joita olen himoinnut aikaisemmin meidän kotiin pienellä selostuksella ja syitä miksi  en enää näitä kotiini halua, niiden lisäksi siis että mieli on vain muuttunut. Loppuun kerron omat ajatukseni siitä millaiseen kotiin kukin sohvapöytä sopisi. 


ROOMLIGHT/ CROSS SOHVAPÖYTÄ


Eli ensimmäinen pöytä vasemmalta. Tämän pöydän kohdalla järki voittaa tunteet. En nimittäin haluaa enää yhtään pöytää missä on käytetty lasia. Lasi on kaunis ja ajaton, mutta voi video sitä pölyn määrää mikä siinä näkyy heti. Hieman harmittaa, koska tällaisesta pöydästä olen haaveillut pitkään. Tämä pöytä sopii klassiseen, naiselliseen sisustukseen. 


JUURIKIVI/ ACAZIA ARKKUPÖYTÄ 

Seuraavaksi oikea ylhäältä. Rakastan puuta sisustuksessa, mutta nämä massiiviset arkkupöydät ei ole enää mun juttu. Meillä oli tämän tyyppinen pöytä aikaisemmin, mutta se on jo löytänyt uuden kodin. Puupintojen värissä suosin nykyään vaaleita sävyjä. Tämä pöytä sopii niin vaaleaan kuin tummaan sisustukseen, tuomaan tilaan rouheutta, lämpöä ja jämäkän yksityiskohdan. 


IKEA/ LIATORP SOHVAPÖYTÄ

Arkkupöydän alapuolella oleva Ikean sohvapöytä minkä sisälle jo voi laittaa vaikka mitä kivaa. Ja hintakin kovin edullinen. Näin ajattelin pari vuotta sitten. Nyt kun mietin, niin mitä minne sisälle todellisuudessa laittaisin? En keksi nyt kyllä mitään. Ja tämä on omaan makuun liian maalaisromanttiset vibat antava. Tämä pöytä sopii melkein mihin tahansa sisustukseen. Sopivasti yhdistetty simppeliä pintaa ja maalaisromantiikkaa. 

GREEN1/ BAXTON SOHVAPÖYTÄ


Eli Ikea pöydän alapuolella. Tuotteen kuvauksessa se jo lukee, eli romanttinen ja vanhannäköiseksi tehty. Ennen pidin, nyt en. Ehdin aikaisemmin hankkia tähän Riviera Maisonin rottinkitarjottimen joka olisi just passeli nuihin lokeroihin, onneksi ehdin vain yhden hankkia. Tämä pöytä sopii vintagesta pitävälle. JYSK/ AULUM SOHVAPÖYTÄ


Eli viimeinen pöytä. Tähän pöytään ihastuin mummolassa viime vuonna ja jotenkin ajattelin monta kertaa että tuo sopisi meille.. Niin minne? Ensiksikin se on käyttöön liian pieni koska minulta löytyy sisustuskrääsää niin paljon ja haen sohvapöydän ominaisuuksilta käytännöllisyyttä, eli pitää mahtua se kahvikuppi niiden kynttilöiden viereen. Tämä pöytä sopii ainakin mun mummolaan <3 ja sellaiseen kotiin jossa sohvapöydältä ei vaadita isoa pinta-alaa. 


No mutta entäs ne pöydät mistä sytyn nyt ja jotka olis just niin hyviä meidän kotiin? Seuraavassa postauksessa selviää! 

2 kommenttia :

  1. Olipa kiva postaus! Odotan innolla mikä pöytä lopulta olisi hyvä. ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jenna :) en tiedä itsekkään vielä mikä se The Oikea sohvapöytä on mutta vaihtoehtoja ainakin pystyy kartoittamaan.

      Poista

Kiitoksia kommentista :-)