SOCIAL MEDIA

maanantai 10. heinäkuuta 2017

SISUSTUKSEN HITTI TOP 5 MEILLÄ

Heippa!

Nyt on tulossa samanhenkinen postaus kuin SISUSTUKSEN HUTI TOP 5 MEILLÄ (Muistatko?) Ideana on tällä kertaa esitellä meidän kodin viisi asiaa joita en nyt kadu. Ne saa minun mieleni hyvälle tuulelle päivittäin ja ovat ilo silmälle, eiköhän aloiteta.

KYLIE AT HOMEN TYYNYT

Niitä meiltä löytyy ne kolme. Blogia aikaisemmin lukeneet ehkä muistavat tyynyjen esittelyt, jokaisen esittelin erikseen omassa postauksessaan viime vuonna. Nämä tyynyt ovat positiivinen muisto vuodesta 2016. Tai tekosyy työntää isoja summia hienoihin tyynyihin. Jokatapauksessa me like it.
ISO SOHVA

Tämä hankittiin pari vuotta sitten. Se on niin iso etten saa sitä mahtumaan kunnolla kameraan vaikka käytössä on laajakulmaobjektiivi. Sohvalle jos oikein vierekkäin istutaan, niin mahtuu 12 normikokoista persausta. Tää on paras paikka löhöillä koko perheen kanssa katsoen elokuvia. Mahtuisi mooonta puudelia vielä samaan sohvaan.MALJAKKO KIRPPUTORILTA

En ole ihan varma löysinkö tämänkin maljakon kotipaikaltani lähetyskirpparilta vai mistä, mutta se on minun mielestä tosi kaunis kuluneella kuosillaan. Väri on hieman oranssiin taittava vaaleanpunainen. Maljakko on löytänyt paikkansa eteisestä. 


HIRSIPANEELI SEINÄ Tämän kohdalla sain miettiä hetken aikaa että voiko tää ees olla tässä postauksessa? Hirsipaneelia laitettiin alunperin reilulla kädellä olohuoneeseen pari vuotta sitten ja nyt sitä on revitty sitten pois jättäen vain yksi seinä enää. Kuitenkin olen alkanut pitämään tästä yhdestä seinästä tosi paljon ja jotenkin tuntuu etten osaa kuvitella muita seiniä siihen tällä hetkellä. Katsotaan mitä mieltä oon myöhemmin. ANETA BALLROOM VALAISIN

Tämän valaisimen sain huutokaupasta puoleen hintaan huudettua ja sen saapuminen kotiin ei ollut yksinkertaista. Myyjä jahkaili toimituksen kanssa useamman viikon ja itsellä meni hermo moneen kertaan odotellessa valaisinta kotiin. Kun se saapui oli kaikki sen odottamisen arvoista. Valaisin on ollut kokoajan keittiössä ja itseasiassa tämä valaisin yhdessä muiden valaisimien kanssa on tehnyt blogini nimen. 2 kommenttia :

Kiitoksia kommentista :-)