SOCIAL MEDIA

perjantai 28. heinäkuuta 2017

PETTYMYS KOSMETIIKASSA & MUUT VIIKKO KUULUMISETIhan parhaat itseruskettavat löytyy Vita Liberalta ja nimenomaan ne mousse tuotteet. Niiden kallis hinta kirpaisee kerran tai kaksi, riippuen vähän omasta ihostasikin. Itse ihastuin näihin viime kesänä koska  A) lopputulos on todella luonnollinen, ei oranssi. 
B) ne on helppo levittää koska moussea hieroessa näet heti ihon värjäytymisen. 
C) ne kestää oikeasti pari jopa kolme viikkoa!

Noh. Tämä yllä oleva halppis tuote Vita Liberatalta oli ihan kuraa. Levityksen jälkeen ihastelin että onpa kaunis, hieman pronssinen rusketus. Kävin suihkussa vasta about 18h päästä ja BOOM. Heti lähti kerros pois iholta ja kolmen päivän jälkeen oli kasvot ja kädet ihan kalpeat. 
Mutta näihin muihin kuulumisiin. Kuluneen viikon aikana on lähinnä tullut töissä oltua, mutta arkeen on mahtunut myös kaikkea kivaakin. Viime perjantaina käytiin katsomassa miehen ja hänen siskonsa ja puolison kanssa Iisalmessa Koljonvirran teatterissa Tuntematon Sotilas ja voi video miten hyvä se oli. Ei olla käyty kertaakaan kesäteattereissa K: n kanssa ja nyt on ainakin rima korkealla niiden suhteen. Ehdottomasti otetaan tavaksi!
Tällä viikolla kauhistelin jossain vaiheessa sitä että nyt mennään taas vaan yhdellä vapaapäivällä viikko, mutta onneksi tulikin työmaalla niin paljon muuttujia että mulla vaihtu kesken päivän vuorot yövuoroiksi ja nyt olen menossa tänään viimeiseen yövuoroon ja sitten on huominen ja sunnuntai vapaa. Loma alkaa lähestyä ja  mulla otti vatsanpohjasta taas viime yövuorossa kun mietin sitä että siis ihan totta, mä pääsen yli kolmeksi viikoksi vapaalle?! 

Hilkan kanssa on tullut käytyä viime aikoina tosi paljon myös koirapuistossa, niiden reissujen jälkeen on muru niin väsynyt sitten. Hyvää viikonloppua kaikille!


Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)