SOCIAL MEDIA

tiistai 18. heinäkuuta 2017

EI KIINNOSTA + VIIME VIIKON KUULUMISET

Viime viikko oli jotenkin omituinen. Nimittäin bloggaaminen ei kiinnostanut. Ehkä ajanpuute teki oman syynsä sille mutta muutenkaan ei löytynyt blogin puolelle mielenkiintoa ollenkaan. Jossain välissä oli tarkoitus tehdä viikko kuulumiset, mutta sekin sitten vain jäi.. En alkanut väkisin tekemään postausta, koska postauksien taso kärsii aina väkisin tehdyistä kirjoituksista. Nyt tilanne on onneksi jo toinen, joten tehdäänpäs viime viikon kuulumiset postaus nyt:Alkuviikko kului lähinnä työmaalla ja kotitöitä tehden rutiinilla. Sitten oli tiedossa yksi yövuoro jonka jälkeen kolmen, neljän päivän vapaille. Yleensä saan ennen yövuoroa helposti unta, mutta jotenkin tällä kertaa tunsin oloni rauhoittavasta sadepäivästä huolimatta levottomasti ja en saanut nukutuksi kuin tunnin ennen yövuoroa. Noh, yövuoro meni nopeasti hyvässä seurassa ja aamulla puhalsin ajaa anoppilaan. Sen takia, koska minulla olisi klo 10:00 ripsienhuolto ja anopin kotoa matka olisi huomattavasti lyhyempi ja saisin nukuttua hieman pitempään. 

Taas levoton olo ja unta sai odottaa. Onneksi sain unenpäästä kiinni ja torkuin tunnin. Sitten ripsihuoltoon. 

Ripsihuollon jälkeen olo oli tosi iloinen, virkeä ja fressi. Mitäpä sitä suotta nukkumaan yövuoron jälkeen tuntia pitempään jos olo olisi aina näin virkeä. Kävin hoitamassa "tärkeitä" asioita kuten ostamassa vihdoinkin itseruskettavaa ja uuden ketjun ristikorulleni. 


Kotiin palattuani mieskin oli tullut jo kotiin ja häntä taas väsytti ja minä olisin voinut lähteä vaikka samoilla silmillä uudelleen yövuoroon. Eipä kiinnostanut kahtoa väsynyttä meininkiä kotona ja lähdin taas anoppilaan minne jäinkin yökylään.
Seuraavana päivänä vietettiin mukava vesisadepäivä minä, anoppini ja kälyni tytär. Käytiin ajelemassa maakuntalenkkiä eri paikoissa ja onkimassa lohia. 

Viikonloppu meni kotipaikalla bilettäen ja nyt on pitkästä aikaa morkkis.  

Mukavaa viikkoa!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)