SOCIAL MEDIA

lauantai 10. kesäkuuta 2017

VIIKON KUULUMISET

Hyväntuulisia terveisiä täältä!

Nyt on vihdoinkin tullut upeat, lämpimät kelit ja sisällä ei malttaisi pysytellä ollenkaan ja sen kyllä huomaa, kun alkukevään/kesän auringonsäteet kärvensi nahkaani ja pitkästä aikaa paloin hieman. Kulunut viikko on pitänyt sisällään töissä ahkeroimista ja kaikki vapaa-aika on mennyt ulkoillessa  tai muuten vain poissa kotoa. Parina päivänä kävin siivous ja remontointi apuna kälyni hiljattain ostamassa asunnossa joka sijaitsee ihan kaupungin sykkeessä. Asunnossa viettäessäni aikaa, muistin taas kaupunkikotien viehätyksen, elämän ja äänien kuuluminen ja näkyminen ympärillä, autojen hurina iltaisin, keittiön ikkunasta avautuma suora näkymä torille, jouluvalot talvisin ja katuvalot syksyisin. Asunnosta erityisen ihanan teki myös sen iäkkyys, jonka mieheni sisko antaa rohkeasti näkyä sisustuksessa säilyttäen alkuperäisen ihanan puulattian. Rappukäytävässä valo tulvii sisään jokaisen kerroksen kohdalla sijaitsevista parvekkeista, nuori nainen kävelee vastaan ja tervehtii. Jostain kuuluu pianonsoittoa. Aukaisen ulko-oven ja olen heti keskustassa, lähellä palveluita ja ihmisvilinää. Kaipaan siis toisinaan kaupungissa asumista, enkä suotta. Energinen viikko ja sen hyvä kombo on syntynyt sopivalla suhteella tekemistä unohtamatta omaa hyvinvointia jota tällä viikkolla ehdottomasti on ollut ripsienhuolto, hieronnassa käynti ja herkuttelu anopin & kummitytön kanssa huippukahvilassa. 
Ps. Instagramissa olen viimeaikoina innostunut lukijoita varten näyttämään storiesin puolella elämääni lähemmin kuvien ja videoiden muodossa. Välillä tärkeää ja vähemmän tärkeää asiaa esillä. Tervetuloa seurailemaan myös sitäkin kautta Kattokruunukodin elämää. 

Palataan!

3 kommenttia :

  1. IHANA blogipohja! Sulan! <3 <3 <3 Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitoksia :) tämä on Etsystä. Meni hermot entiseen pohjaan kun kuvien ja tekstien linja ei ollut mieleinen yms ja ei saanut mobiiliversiolle toimimaan sitä. :) hyvää alkanutta viikkoa sinulle myös!

      Poista

Kiitoksia kommentista :-)