SOCIAL MEDIA

tiistai 20. kesäkuuta 2017

MARMORI SISUSTUKSESSA

Miksi torjun sen?

Näen oikeasti kauniita koteja joihin tämä pinta sopii kuin nenä päähän, mutta jostain syystä en omaan kotiini osaisi kuvitellakkaan mitään marmoriin liittyvää.... 

Aloin eräänä päivänä miettimään miksi näytän punaista valoa pelkälle ajatuksellekkin siitä että marmori tulisi meidän kotiin missään muodossa. Ensiksi ajattelin sen olevan sellainen massatuote mitä pyrin välttämään, on blogimattoja, blogilamppuja ja nyt on nämä marmoriset blogipöydät. Mutta eihän minulla ole mikään uniikkikoti ja niin persoonallinen, mistä ei löytyisi mitään mikä ei olisi ollut joskus hitti?


KUVA: ROYALDESIGN.FI


 Yleensä lämpenen sisustuksentrendeille tosi hitaasti, ensireaktio on negatiivinen, esimerkiksi nyt pinnalla olevaan vihreään ja siniseen. Sitten minä kuitenkin niistä joskus innostun, kuten esimerkiksi korkeakiilto, kromiset jutut, säihkyvät koriste-esineet, joskus kävin myös maalaisromanttisen koti vaiheen. 


KUVA: KOTILIESI.FI
Ehkä torjuva asenteeni johtuu myös siitä että meiltähän itseasiassa löytyy jo tuota marmoripintaa, tosin jäljitelmänä. Sitä on meillä tällä hetkellä wc:n ja kodinhoitohuoneen tasoissa ja se ei kokonaisuudessaan miellytä minua yhtään. Siksipä niitä remontteja tehdäänkin, laitetaan pinnat mieluiseksi itselle. 


Sellaisia ajatuksia tänään. Hyvää tiistaita kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)