SOCIAL MEDIA

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

JÄTTI TARJOTIN SISUSTUKSESSAMeillähän on aina ollut tarjottimet enemmän palvelemassa kynttilänjalkoja kuin leivonnaisia ja minulta löytyy monta tarjotinta joita en ole ikinä käyttänyt niiden alkuperäisessä tarkoituksessa, eli kattauksessa ruuanlaitossa. Niinpä tämäkin tarjotin minkä bongasin hiljattain Ale-Makasiinista löysi paikkansa sisustuselementtinä. 
Olohuoneen toiseen päätyyn väliaikaisesti sijoitettu liian korkea sohvapöytä ( mikä oikeasti on sivupöytä ) sai päällensä tämän jätti tarjottimen. Se on tosiaan aika iso, halkaisijaltaan n. 54cm. Aluksi haaveilin tarjottimesta ulkona, terassipöydän päällä ja siihen asettelisin upeat kynttilänjalat...Sytyttäisin kynttilät palamaan, kunnes vesisade sammuttaisi tuikkivat liekit ja pilaisi tarjottimen. Ensikesänä sitten terassille valokate kiitos. 

Tällaisten tarjottimien käyttö pöytien päällisinä on itseasiassa jo vanha juttu, mutta minä en ole ennenkään ollut niin trendikäs kodin sisustamisen suhteen. Se onkin yksi sisustamisen parhaimpia puolia, toteuttaa luovana omaa tyyliänsä välittämättä mistään säännöistä. Sisustusblogia pitäessä luonnollisesti raotan ajatuksia hankintojen suhteen enemmän, koska se tuo sisältöä teksteihin. Tämä tarjotin tuo omasta mielestäni mukavasti pienen tuulahduksen marokkolaisuutta, muistuttaa niiden tarjotinpöytiä yms ja se taas tuo hieman boheemia energiaa ympäristöönsä mitä rakastan sisustuksessa, mutta jotenkin en omassa kodissani sitä osaa toteuttaa vielä. 


Mukavaa viikon puoliväliä kaikille! 

8 kommenttia :

 1. Ihana suuri ja näyttävä tarjotin! Minäkään en ole totta puhuen varmaan koskaan käyttänyt tarjotinta sen "oikeaan" tarkoitukseen ruoan varsinaiseen tarjoiluun. Kipot ja kupit pöytään vaan ja eikun syömään, tarjottimet saa toimittaa muuta virkaa kynttilöiden ja majakoiden kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Annika ja tosi mukava kuulla sinusta, kiitos kommentistasi <3 Aurinkoisia päiviä sinne!

   Poista
 2. Kaunis tarjotin ja istuu hyvin olohuoneeseenne. Kiitos muuten, kun muistutit. Olen ihan kokonaan unohtanut, että tarjottimia voi käyttää myös sisustuselementteinä. Toisaalta, eipä meillä juuri nyt ole yhtään nättiä, olkkariin sopivaa tarjotinta... Pitääpä laittaa hankintalistalle.
  Kivaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)näitä tosiaan voi sisustuksessa käyttää, itse tänään ensimmäistä kertaa kokeilen tarjotinta juhlakäytössä.

   Poista
 3. Kyllä on kaunis tarjotin. Mä just kans postasin vähän samaa asiaa liipaten. Tarjotin on kiva pöydällä kun siihen voi tehdä kauniit asetelmat ja se vähän niin kuin kokoaa ne. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää :) Tarjottimet ovat parhaita! Olohuoneen marokkotarjotin on yksi suosikeistani meidän kodin sisustuksessa. Se on yksi niistä harvoista esineistä, joihin en kyllästy. Ja onhan se nyt niin monikäyttöinenkin!

  Iiris
  ihanakoti.blogaaja.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Iiris :) vielä kun saisi sellaisen oikean marokkolaistarjottimen niin olisin tyytyväinen.

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)