SOCIAL MEDIA

maanantai 29. toukokuuta 2017

VIIKON PARHAAT.

Viikonloppuna oltiin viettämässä lomareissua Pohjois-Karjalassa minä, mieheni, anoppini ja tietenkin Hilkka. Kyseessä oli mökkireissu joka oli kyllä meidän kaikkien mieleen. Mökkiä ympäröivä metsä, kaunis sijainti järvenrannalla, kiireettömyys, hyvä ruoka ja juoma ja hyvä seura takasivat voimaannuttavan lomareissun joka tuli tarpeeseen  meille jokaiselle. 

Hilkan ensireaktio järveen oli dramaattinen. Hirveätä murinaa, haukkumista ja uhittelua laiturin kuivasta päästä. Oli kyllä niin huippua kun Hilkkakin oli mukana. Enpä olisi kolme vuotta sitten arvannut että meillä on oma koira mukana. Sai toinen juosta ihan vapaana ilman pelkoa autoista, mutta jossain vaiheessa korvat hävisi reissun aikana ja Hilkka meinasi laajentaa tutkimusmatkaansa liian etäälle. Ärsytti myös kun se välillä söi vaikka mitä törkyä pihalla jota vain eteen tuli. 
Me siis K:n kanssa käytiin tuossa samaisessa mökissä kolme vuotta sitten, samana vuonna kun kotimme ostettiin. Sen jälkeen lomareissuja on tullut tehtyä kaksi. Jälleen tein päätöksen että täytyy panostaa itsensä hyvinvointiin ja tehdä JOKA VUOSI jokin reissu vähintään kerran. Monihan tekee useamman reissun per. vuosi ja ne tietää miten tärkeätä on pysähtyä. Levätä. Nauttia.  
Reissun kunniaksi pyöräytin leipoa juustokakun pitkästä aikaa. Jälleen kerran tuli sekoiltua keittiössä ja tällä kertaa ajatuksissani skippasin vain yhden vaiheen, en vatkannut kermavaahtoa erikseen vaan yhdessä tuorejuustojen kanssa ja laitoin liivatteet lopuksi. Kakku ei jähmettynyt juustokakun tapaisesti, vaan täyte oli hyvin kermaista ihankuin rahkakakkua. Voiko siis tällainen teko vaikuttaa kakun koostumukseen nuin paljon? Onneksi koristelu meni nappiin. Nyt vielä vapaapäivästä nauttimista ja huomenna arki alkaa uudella energialla. Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille, muistakaa levätä & nauttia. 

3 kommenttia :

Kiitoksia kommentista :-)