SOCIAL MEDIA

perjantai 12. toukokuuta 2017

VIIKON KUULUMISET & SOHVAPÖYTÄ PUUSOHVALLE

Kulunut viikko on sujunut oikein hyvin. Entäs sinulla? Allergisesta flunssasta on toivuttu pikkuhiljaa ja jopa meilläkin on lumet alkanut sulamaan kunnolla. Eilinen päivä oli yhdellä sanalla kuvattuna ENERGINEN. En tiedä johtuiko se mun allergialääkkeistä vaiko lumien sulamisesta, mutta töiden jälkeen mä siivosin koko huushollin, tein pihatöitä ja painelin vielä lenkille siskon kanssa illalla. Illalla ei tarvinnut paljoa unta odotella. Miksi sitä ei joka päivä töiden jälkeen ole näin virkeä!Toinen mainitsemisen arvoinen seikka tältä viikolta on se, että vein Hilkan tänään ensimmäistä kertaa koirahierojalle. Minulle jäi positiivinen kokemus hieronnasta ja huomaa että puudelia alkoi ramaisemaan sen jälkeen, nimittäin alkoi autossakin nukkumaan, missä se ei tyyliin ikinä nuku ja sikeitä vetelee edelleen nyt kotiin tultuamme. 


Sohvapöytä, tai oikeastaan sivupöytä siirtyi puusohvan eteen turvaan remontilta mikä on edennyt olohuoneessa. Yksi seinä siis tiilineen ja hirsipaneeleineen korvataan tapetilla ja lopputuloksesta näytän sitten myöhemmin kuvia blogin puolella. 

Omaan silmään sivupöytä näyttää ihan hyvälle tuossa kohtaa olohuonetta, mutta liian korkeahan se selvästi on. Mutta aina tällainen ilmainen sisustus piristää, eli huonekalujen järjestyksen muuttaminen.  
Nyt alan katsomaan jotain hyvää elokuvaa Viaplaysta ja nautiskelen perjantai illasta itsekseni kotona. Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia :

 1. Vihdoin pääsen ajan kanssa kurkkaamaan tänne ja aivan ihana blogi sinulla! <3 ja miten upea puusohva!!! varsinainen aarre <3

  VastaaPoista
 2. Voi kiitoksia kauniista sanoistasi, mukava kuulla <3 poosohva on tosiaan aarre kaikin puolin

  VastaaPoista
 3. Ihana näköistä jälleen! Ja olen kuullut tuosta koirahieronnasta, että se tekee hauvoille hyvää. Olen miettinyt ottavani selvää, onko kisuillekin olemassa hierontaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon :-) niin muuten tosiaan, onkohan kissoille samanlaista hierontaa, varmasti tarpeeseen tulisi!

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)