SOCIAL MEDIA

maanantai 22. toukokuuta 2017

KUULUMISIA

Viime viikko oli ihan huippu. Oltiin siskon kanssa suunniteltu meidän isosiskolle etukäteen syntymäpäiväjuhlia joita vihdoinkin vietettiin viime viikonloppuna. Tosi kiva oli päästä "nollaamaan" ihan kunnolla pitkästä aikaa ja nauttia hyvästä ruuasta & juomasta ja etenkin seurasta. Me järjestettiin suunnitellusti yllätysjuhlat jotka onnistui täysin nappiin, juhlatar ei aavistanut mitään ja oltiin järjestetty hieman ohjelmaa kemuihin, kuten taikurin esiintyminen, palju, grillailu ja porukalla pelaamista ja tietenkin Suomen jääkiekkopelin katsomista. En muistanut ottaa järkkäriä mukaan tuolle viikonlopulle, joten tämän postauksen kuvissa saa meidän Hilkka komeilla muuten vain. 

Maanantait ja arkeen paluu meinaa aina vähän tökkiä kostean viikonlopun jälkeen, mutta nyt täytyy todeta että ihan kaipasin sitä. Tuli rentouduttua niin onnistuneesti että sitä ihan kaipaa nyt takaisin säntillisempään elämään ja rutiiniin. Töiden jälkeen vireystaso oli hyvä ja jaksoin siivoilla huushollia kevyesti ja yritin epätoivoisesti nauttia lämpimästä kesä päivästä ottamalla aurinkoa ulkona, mutta epäonnistuin toistamiseen koska isot, hirveät ampiaiset ja mehiläiset tulivat jatkuvaan pörrämään lähelle ja en voi sietää niitä! Hyi! 

Tällä viikolla on lisää tiedossa rentoumista, mutta näistä sitten lähempänä loppu viikkoa. Ensi viikolle on selvät suunnitelmat, nimittäin kunhan tilipäivä koittaa, alkaa pihatyöt tosi tarkoituksella. Palataan!
Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)