SOCIAL MEDIA

torstai 25. toukokuuta 2017

KESÄISET SISUSTUSKORISTEET TARJOTTIMELLE

Hola! Kesäisiä terveisiä täältä Pohjois-Savosta. Vihdoinkin on alkanut auringonsäteet lämmittämään myös ulkoisesti ja kesän mielettömän kaunis ensi vihreä on tullut esiin. Nyt pitää nauttia jokaisesta hetkestä parhaansa mukaan ja elää päivä kerrallaan, koska Suomen kesä on niin lyhyt. Tänä vuonna etenkin, kun kesä alkoi vasta nyt.  


Yksi lempi sisustuskoristeistani on tämä kaksitasoinen tarjotin jonka alunperin hankin ihan vain sisustusta varten. Ei ole vain tullut kotona sellaisia sopivia juhlia joissa voisi sitä käyttää tarjoilussa, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita. Pidän tästä tarjottimesta siksi, että se on kovin kaunis, näyttävä ja eli toisinsanoen tällaiselle kiiltävästä pitävälle harakalle omiaan. Itse olen sisustanut sitä eri vuodenaikojen mukaan. 


Talvella pelkin kynttilöin ja joulun aikaan (muistatko?) sitten luonnolllisesti joulukoristeilla. Syksyllä  tunnelman tuovat hopean väriset kävyt ja kevään ja kesän seutu on ollut sitten haastellisempi. Yhdessä vaiheessa  pidin tarjottimella koristeena tuikkuja ja valkeita kukkia, mutta nyt en lämmennyt ajatukselle enää vaan halusin vaihtelua. Sitten aloin pitkästä aikaa selailemaan sisustuksen verkkokauppoja ja ostoskoriin klikkailin nämä merihenkisyyttä, kesää ja hyväntuulisuutta tuovat somisteet; simpukan, koriste-omenan ja meritähden. 


Katsotaan löytyykö ensi kesänä sitten toisenlaisia koristeita? Nyt alan polttamaan roskia leivinuunissa ja valmistautumaan pikkuhiljaa viimeiseen yövuoroon tälle viikkoa. Hyvää helatorstaita!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)