SOCIAL MEDIA

lauantai 22. huhtikuuta 2017

SISUSTUKSEN AAKKOSET

 Hyvää alkanutta viikonloppua kaikille!

Viimeksi kerroin tekeväni seuraavan postauksen villiksestämme Hilkasta pitkästä aikaa, mutta lähden tänään kotipaikalle harjoittelemaan kuvausta äidin oppiin joten mielelläni julkaisisin siitä reissusta myös kuvia tänne bloginkin puolelle. Joten Hilkan terveiset siirtyvät ensiviikolle. Otsikosta saattaakin jo arvata millaisesta postauksesta on kyse? Tämä sisustuksen abc on samanlainen kuin elämäni aakkoset postaukseni mutta aiheena pelkästään sisustus, jossa kirjain kerrallaan tuon omia mieltymyksiä, ajatuksia, inhokkeja sisustuksen suhteen, kunhan ne liittyy sisustukseen. Sallittua on käyttää vastauksissa myös muita kieliä kuin allekirjoittaneella. Lopussa haastan toisen blogin tähän sisustuksen abc postauksen tekemiseen. Tässä ovat minun aakkoset sisustukselle:

Auringonkukat ilmestyi tänä vuonna kotiimme. Ne on kotiutettu mummolasta ja joka kerta kun katson niitä minulle tulee mummola mieleen. 

Boheemi tyyli sisustuksessa on mielestäni hienoa, en itse vain toistaiseksi ole osannut toteuttaa sitä kotonamme. Ehkä joskus ripaus boheemia löytyy myös meidän kodistamme. Chalk paint sisustusmaalit ovat minullekkin tuttuja. Joskus muutettuamme tänne kokeilin näitä ensimmäisen kerran nuojatuoliin jonka tuunasin muistatko?. Ne tosiaan käy mille pinnalle melkein tahansa!

Diy projekteihin tartuin aikaisemmin jotenkin innokkaammin. Nykyään en näistä inspiroidu samalla tavalla enää mikä on toisaalta harmi. 

Eteinen koska pakkohan se on tässäkin postauksessa tuotava esille. Eli kotimme inhokkihuone numero yksi! 

Fuksiaa en osaisi kuvitella meidän kotonamme, vaikka viehättävä väri onkin. 

Gootti tyyliä en sisustuksessa osaisi kuvitella myöskään meillä, varmasti johtuu siitä etten itse ulkonäöltäni ole muistuttanut goottia. Tosin dramaattinen musta sisustuksessa toisinaan viehättää. 

Hyllyt ovat vähentyneet meiltä ihan tarkoituksella. Seinähyllyt ovat omaan mieleen liian pölysyöppöjä. Ja pelkäisin kokoajan että hyllyltä tipahtaisi tavarat tai kannattimet ei kestäisi tavaroiden painoa. 

Inspiraatiota haen sisustukseen Instagramista, Pinterestistä, sisustuslehdistä ja blogeista toisinaan. 

Jäärä, se olen minä. Päätäni ei käännetä helposti jos jotain päätän tehdä tai hankkia sisustuksen suhteen. 

Klassinen tyyli sisustuksessa on minusta kaikkein kaunein tyyli jos tähän on saatu ripaus persoonallisuutta tai säväyttävää. Yllättävän hankala toteuttaa omasta mielestäni. 

Laminaatteja meidän kotoa löytyy perinteisenä ja laattajäljitelmänä. Matkiminen sisustuksessa. Itsekkin olen sitä tehnyt ja onhan se ihan ok jos matkit jotakin, koska oikeastihan joillakin tyylit kohtaa tosi hyvin. Ja jos jostain itse tykkäät niin mitä väliä vaikka tuhansilla muillakin olisi jo samanlainen? Itseäni harmittaa sellainen matkiminen missä se on ihan ilmiselvää, mutta sitä ei iljetä myöntää mistä inspiraationsa on saanut, vaan jokainen hankinta on aina "ollut mielessä jo pitkään ja ostoslistalla haaveissa jo vuosia" Ei sillä etteikö tällainen voisi olla totta, mutta mutta.. Mietin jonkin aikaa uskallanko näin kärkästä mielipidettä julkaista blogini puolella, joten elkää kivittäkö mua nyt hehheh!

Nettikaupat ja niiden sisustustuotteet on huippu tapa viettää ylimääräistä aikaa. 

Olohuoneessamme on menossa tällä hetkellä remontti. 

Peilit osaa olla niin nättejä. Haaveissa ollut pitkään iso, todella viehättävä ja valittettavan kallis peili jota ei ehkä ikinä kannata hankkia kuitenkaan koska mitäs kun se menee rikki ja sitä epäonnea mitä siitä seuraa?

Queen tyyli on ripauksena hienoa, esimerkiksi listoissa, valaisimissa, katossa yms. 

Rustiikki sisustuksessa on niin valoittavaa. Ylipäätään luonnolliset pinnat saavat sydämmeni sulamaan, ainakin puu ja kivi. Siisteys ja siivoaminen on itseasiassa ilmaista sisustamista. Yleisilmeen kohotukseen riittää monesti pelkkä tavaroiden järjestäminen oikeille paikoilleen ja puhtaiden pintojen tuoksu ilmassa. Itselleni pölyallergikkona siisteys on tärkeää. 

Taide on erinomainen tapa tuoda omaa persoonallisuutta mieltymyksineen esille. Itseltäni taidetta löytyy vain Jennankk:lta tällä hetkellä. Olen jotenkin tosi kranttu taulujen suhteen. Itse arvostan kuitenkin taiteessa sitä, että on se on uniikkia eli ainoata laatuaan painoksessaan sen  tekijältä.  Urheilu ja sisustus vaan ei minun silmissä kohtaa. Olisihan se kiva jos kotoa löytyisi vaikka kuntopyörä tai muu, mutta silmät huutaa eiiii heti kun sellaisen jossain olohuoneen nurkassa vain kuvittelisi edes. 

Väreinä sisustuksessani suosin nykyään maanläheisiä värejä (beige, harmaa, greige, pellava) joihin tykkään yhdistää hieman vaaleanpunaista, keltaista ja valkoista. Ehkä vähän myös mustaa. Ei mitään hirmu pirtsakoita värejä siis. 

WC sisustus on meillä aika yksinkertainen, mahdollisimman vähän tavaraa tasoilla ettei tarvitse jatkuvaan olla pölyjä pyyhkimässä ja jotenkin minua ällöttää miten bakteeripitoisia tavarat wc:ssä mahtaa olla jos pöntön vetäisee kansi auki. Melkein pakkomielteeksi jo muodustunut tapa ainakin itsellä, että kannen on oltava aina kiinni kun se vetäistään!

X tähän en kyllä keksi mitään.

Yksityiskohdat kruunaa tyylin. 

Zoom Design tulee vain mieleen. 

Å tähänkään en keksi kyllä mitään.

Äitiys sisustuksessa. Olen nähnyt koteja jossa äitiys ja perheellisyys näkyy sisustuksessa ja sellaisia koteja joista ei voisi heti ensimmäisenä arvata että kyseessä on lapsiperhe. Ihannoitavia asioita molemmat minusta. En osaa sanoa mitenkä omalla kohdallani kävisi jos meillä olisi lapsia. 

Öljylamppuja en osaisi kuvitella meidän sisustuksessa koska ensitöikseen minä pelkään että ne sytyttää tuleen koko mökin. 

Sellainen postaus tällä kertaa. Haastan tähän Katriinan ja Miina Karoliinan

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)