SOCIAL MEDIA

lauantai 8. huhtikuuta 2017

KESÄN TO-DO- LISTA


Hyvää huomenta!

Innostuin ensin pääni sisällä muodostamaan pienen to-do listan ensikesälle, koska tulevasta kesästä tulee olemaan ihan huippu, tiedän sen jo etukäteen. Huipun siitä tekee se, että pääsen pitkästä aikaa pitämään oikean kolmen viikon kesäloman. Sen inspiroimana tein sitten otsikon lupaaman to-do listan ja tällainen siitä sitten tuli:

1. Herää klo 03:45 ja lähde aamukostean aikaan lenkille. 

Siis mikä ihanempaa kuin oikeasti joskus herätä todella aikaisin ja kun muut vasta heräilee, olet sinä jo aloittanut aamusi lenkillä ja aamiaisella. 

2. Nuku yö teltassa rakkaittesi kanssa. 

Hyvä syy hankkia iso teltta josta haaveilin lapsena!


3. Tee pihatöitä. 

Nämä jäi niin pahasti rästiin viime vuonna ja kalliopuutarhaakaan en ole piitkään aikaan nykäissytkään! 

4. Ajele polkupyörällä puolisosi kanssa kotoa-kylälle terassille ja takaisin. 

Monesti tästä ajatuksesta olen innostunut, meiltä kylälle on 15km per sivu, joten terassilla nautitun huurteisen kaloritkin varmasti tulisi poltettua matkalla!Siinäpä ne minun tehtävät tulevalle kesälle, eiköhän kaikki tule tehtyä. Minusta on toisinaan hauska tehdä tällaisia postauksia missä on enemmän aihe lifestylen puolella, kuin sisustuksessa, koska sisustusblogin pitäminen on toisinaan haastavaa. Aina ei ole lukijoille mitään annettavaa sisustuksen suhteen ja pää lyö tyhjää, kun yrittäisi keksiä jonkin postauksen mikä liittyisi edes jollain tavalla sisustukseen. Ajattelin etukäteen ilmoittaa, että blogini täyttää ensi viikolla 2 vuotta ja sen kunniaksi aijon hankkia jotain kivaa ja järjestää ensimmäisen blogiarvonnan lukijoille! 

Nyt viikonloppu vapaasta nauttimista (eli kevätsiivouksen tekemistä)
4 kommenttia :

  1. Kivoja suunnitelmia! Jään odottelemaan arvontaa 👍

    VastaaPoista
  2. Arpaonnea sinulle :-) täytyy huomenna lähteä kiertelemään asioikseen kauppoja jotta löytäisi jtn kivaa lukijan arvontaan :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja suunnitelmia<3 Tuo super aikainen aamulenkki kuulostaa ihanalta<3

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)