SOCIAL MEDIA

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

ILMAISTA SISUSTAMISTA & BLOGIARVONNAN VOITTAJA

Heippa!

Viimeksi pidin ensimmäisen lukija-arvontani jonka osallistumisaika päättyi 17.4 jolloin tein arvonnan ja ilmoitin voittajalle sähköpostilla. Haluan kiittää kaikkia osallistuneita, oli mukava huomata miten erilaisia lukijoita löytyi ja mielenkiintoista oli kuulla teidän  tulevista kesänmenoista. Tarkoituksenani oli pian sen jälkeen tehdä postaus missä julkistaa voittaja, mutta  joutilasta aikaa ei löytynyt postauksen tekemiseen. Takana on nyt pääsiäinen ja oma pääsiäinen koostui tällä kertaa viikon työputkesta ja nyt vihdoinkin alkoi vapaapäivät joita on jopa viisi! Ai kun tykkään. Tuli kotona pyörittyä parin viimeisen kuluneen päivän aikana sellaisena pirttihirmuna että huhhuh. Mutta nyt ei kiukutella enää! Mutta se arvonnan voittaja ja hän on Airiina. Laitoin sinulle vielä tänään sähköpostia paketin lähettämisen suhteen. 

Kokeilin pitkästä aikaa kotona taas ilmaista sisustamista, eli tavaroiden paikkojen vaihtelua. Olen useasti sättinyt meidän eteistä täällä blogissa sen pienen kokonsa ja kapean mallinsa takia ja sen hämäryyden vuoksi. Sen sisustaminen on ollut työläintä ja usein siellä on nähty pieniä muutoksia tavaroiden ja jopa huonekalujen suhteen. Ja lisää olisi vain tulossa kun raaskisi uusia kalusteita ja saisi mieheltä siunauksen niiden vaihtamiseen. 


Nyt siellä tehtiin taas pieniä muutoksia millä omalle silmälle kuitenkin iso ilo. Rottinkinen tarjotin maljakoineen ja kukkineen siirtyi eteisestä nyt olohuoneen puolelle lasipöydälle ja siellä ollut vaaleanpunainen kirppislöytö kevät/kesämaljakko siirtyi eteiseen. Yksinkertaista ja nyt meidän kotimme käyntikortti eli eteinen näyttää kivemmalta taas ainakin viikon. Nyt hurjana kahvia & vaihde vapaalle! Suunnitelmana olisi ainakin ripset laittaa taas, tehdä kevät siivous loppuun ja käydä kotipaikalla. Seuraavan postauksen aihe on pitkästä aikaa Hilkka ja kerron vinkkini villakoiran turkinhoitoon. Palataan!

4 kommenttia :

 1. Teillä on niin nättiä :) <3 ! T. Katriina

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia Katriina <3 teillä on myös!

  VastaaPoista
 3. Hei! Kiitos paljon kommenteistasi blogiini, niin minäkin löysin tänne! Onpa teillä todella kaunista, ihan jäin tuijottamaan näiden kuvien kauneutta, harmoniaa ja seesteisyyttä!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia paljon Jenna/Perhosena lennän kauniista sanoistasi :-)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)