SOCIAL MEDIA

maanantai 27. maaliskuuta 2017

AURINGONKUKAT SISUSTUKSESSA & KUTSUMATTOMIA VIERAITA

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Yövuorot on ahkeroitu ja vaihdettu vapaalle rytmi kääntäen onnistuneesti. Tälle päivälle oli jo aikaisemmin sovittuna pikkusiskon kanssa että tehtäisiin jotain, ehkä lenkille? Aamulla ajaessani kotiin aurinko oli jo noussut paistamaan tosi kauniisti ja olin ihan varma että todellakin me lähdetään lenkillä käymään. Heräsin normaaliin aikaan viimeisen yövuoron jälkeen, eli puolen päivän aikaan. Aurinko oli jo ikävästi mennyt pilveen eikä lenkille lähtö kiinnostanut enää ollenkaan. Hyvin kotoisissa tunnelmissa kävelin yläosattomissa keittämään kahvia ja havahduin olohuoneen läpi kävellessäni että valkea pakettiauto ajoi pihaan. Äkkiä säntäsin pukemaan paitaa päälle ja ajattelin että nyt ne uudet tapetit vihdoinkin tulee matkahuollon  kautta. Kurkistin uudelleen olohuoneen ikkunasta pihamaalle, auto oli poissa. Seuraavaksi muistin, että tällä asuinalueella oli aikaisemmalla viikolla yhden naapurin pihassa keskellä yötä käynyt pakettiautolla joku pihassa ja poistunut paikalta kun isäntäväki oli valot räpsäyttänyt päälle. Tuskin hyvillä aikeilla sekään autoilija.. Ärsyttävää tällainen stressaaminen oman kodin takia, joten päätettiin miehen kanssa hankkia jonkinlainen valvontakamera tai hälytysjärjestelmä kotiin lähiaikoina. 

En tiedä onko auringonkukat olleet koskaan in sisustuksessa, mutta itse ihastuin näihin kovin ja näillä kukilla on paljon tunnearvoa, koska ne nimittäin on saatu mummolasta missä ne on ollut varmaan jo parikymmentä vuotta koristamassa mummoni kotia ja nyt ne koristaa minun kotia ja tuovat ihania muistoja mieleen. Täytyy ensikerralla kotipaikalla vieraillessani viedä jostain vastalahjaksi näiden kukkien tilalle. Tuleekohan kotiin enää mitään keltaista? Olen hiljattain alkanut lämmetä pieninä määrin keltaiseen väriin sisustuksessa.  Se jotenkin on alkanut tuntua luontaiselta väriltä  kotona kevään tullessa ja ajatuksien suunnatessa kesän puolelle. 

Loppuun vielä kuvat herkullisesta päivällisestä, kun minä ja siskoni laitettiin pöytä koreaksi ja herkuteltiin hyvällä ruokahalulla meillä. Hyvää illanjatkoa!


Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)