SOCIAL MEDIA

torstai 2. helmikuuta 2017

ORANSSIA ETEISEEN

Moikka,

täällä mä olen vapaapäivät startannut. Mä rentoudun ihan parhaiten yleensä joko nukkumalla tai sit siivoamalla. Pidän kiireisistä päivistä ja aikatauluttamisesta, siksi usein olen "buukannut" vapaapäiville mahdollisimman paljon tekemistä aina. Tänään herätyskello soi jo klo 05:50 ja aamukahvien jälkeen suuntasin kohti kotipaikkaa missä kävin ensimmäisen kerran jäsenkorjauksessa. Kyseessä on Kalevalainen jäsenkorjaus joka todellisuudessa on kuitenkin hierontaa, tosin ihan erilaisella tyylillä. Keho pyritään palauttamaan alkuperäiseen tilaan virheasennoista ja kiputiloja helpottamaan. Omasta vartalostani sain tietää tänään yhtä ja toista, mm. lonkkani on vinossa, molemmat kädet yliliikkuvat ja toinen hartia myös virheasennossa.  Kuullostaa hurjalle, mutta kyseessä on siis parin millinmetrin mittaisia virheasentoja, sellaisia joista en kuitenkaan tiennyt mitään. Tämän jälkeen kävin ystävän luona kahvittelemassa ja sitten vielä kampaamossa. Nyt on niin hemmoteltu olo ja harmittaa kun aloitin dieetin koska tekisi mieli herkutella ja lujaa. 


Alkuviikon olin kipeänä, nyt ollaan jo voiton puolella. Maanantaina aloitin blogini facebook-sivuilla arkikuva haasteen joka tarkoittaa sitä että seitsemän päivän ajan julkaisen arkisia kuvia päivästäni. Seurailemaan pääset tästä. Lopuksi otsikon hieman liioittelevaan aiheeseen, ei meillä oranssia ole eteisessä nyt sen kummemmin kuin hyvin pienenä ripauksena..


Nämä tutut Halpa-Hallista hankitut tekokukat maljakkoineen ja Riviera Maisonin tarjottimen siirsin keittiön pöydältä vaihteeksi eteiseen. Rottinkinen tarjotin keittiön pöydällä oli liian epäsiisti, sen alta sai jatkuvaan pyyhkiä pölyjä ja se ärsytti. Eteinen, eli minun ikuisuusprojekti koki taas pienen muutoksen kun raikkosin turhat tavarat pois eteisen lipaston päältä ja asettelin tämän somisteen siihen. 


Hyvältä näyttää, ainakin vielä toistaiseksi. Huominen päivä on vielä vapaalla oloa, viikonlopuksi sitten taas töihin! Palataan!

2 kommenttia :

  1. Onpas todella kauniin värisiä kukkia <3 Mua kiinnostais kans joskus kokeilla tuota kalevalaista jäsenkorjausta :) Selän nikamalukkoihin sun muihin jumeihin se toimisi varmasti hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen todella lämpimästi. Seuraavassa postauksessa kerron korjauksen jälkeen tulleista tuntemuksista mitkä oli yllättävän voimakkaat! Ei sitä suotta kehuta :-)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)