SOCIAL MEDIA

maanantai 20. helmikuuta 2017

EDULLINEN KEVÄTSISUSTUS


Hyvää alkanutta viikkoa.

Minun yökyläily kotipaikalla venähti, kun torstaina lähdinkin jo mummolaan ja tulin vasta eilen takaisin. Reissun jälkeen oli niin koira & sen emäntä väsyneitä ja kotona ei tullut oikeastaan mitään järkevää tehtyä. Kulunut viikko on ollut poikkeuksellinen blogin suhteen, olen päivittänyt sitä useammin. Tämä johtuu varmasti näistä pitkistä vapaapäivistä. Normaalisti yritän päivitellä blogiani kerran viikossa, mutta tämä taitaa olla jo kolmas postaus viikon sisällä? Olen laittanut blogin ulkoasun uusiksi, mutta harmikseni tätä versiota en saa asennettua mobiiliversiolle jota enemmistö lukijoista kuitenkin käyttää. Täytynee perehtyä asiaan uudemman kerran joskus toiste. Hilkkaa uuvutti minireissun jälkeen niin, että se nukkui monta tuntia putkeen omalla lempipaikallaan olohuoneen sohvalla. Pari päivää sitten käytiin  siskon kanssa pienellä maakuntamatkalla Pielavedellä Ale-Makasiini kaupassa ja minulla oli tavoitteena löytää uusia keväisiä sisustustyynyjä ja liukuvärjättyjä kynttilöitä. Kynttilöistä sain melkein pakkomielteen, kun eräs päivä bongasin Pinterestistä sellaiset tosi kauniit, raidalliset kynttilät sateenkaaren väreillä. Tyynyjä en tällä reissulla löytänyt, mutta ne kynttilät.. Ne on niin mieluiset ja en  todellakaan taida raaskia polttaa näitä heti.
Minusta nää on tosi hurmaavat, ihanku jotain karkkia. Kynttilöillä sisustaminen on edullista, varsinkin jos olet samanlainen kuin minä, ettet raaski polttaa tällaisia isoja kynttilöitä usein. Isojen kynttilöiden lisäksi karsin kaappiin pienempiä tuikkuja odottamaan syksyä, koska kaikille kynttilöille en löydä paikkaa ja nämä raikkaan väriset kynttilät itsessään ovat minusta jo paljon keväisemmät kuin esimerkiksi pelkät tuikut joiden sisältä ei näe edes kynttilän väriä yleensä. Näihin kiinnittää itse huomiota paljon ja näin pienellä muutoksella sitä näkee kodin ihan erilaisena taas.
Minun pitäisi keksiä jotain kivaa keväistä tähän minun Riviera Maisonin kaksitasoiselle tarjottimelle. Syksyllä ja talvella nämä Lene Bjerren kävyt ovat olleet miellyttävät tässä, jouluna sitten joulukoristeita, mutta mitä minä keksisin siihen nyt tähän aikaan vuodesta?


Tänään viimeinen vapaapäivä ja aamupäivä kului ripsienpidennyksien laitossa ja olo on taas nyt fressi niiden ansiosta. Kyllä ne helpottaa arkea tosi paljon ja saa olon tuntemaan paljon nätimmäksi ilman meikkiäkin. Tänään tiedossa vielä pientä siivoilua kotona, Hilkan lenkitystä ja elokuvien katsomista. Palataan!

2 kommenttia :

  1. Se on kyllä just niin että kodin raikastus ei yleensä vaadi mitään vaivalloista ja kallista muutosta. Ripaus mielikuvitusta, sipaisu lempiväriä ja aimo annos rakkautta kotia kohtaan.♡ Sinä kyllä osaat tämän homman=)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Annika. Mukava kuulla sinusta <3

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)