SOCIAL MEDIA

lauantai 7. tammikuuta 2017

VIERASHUONEEN PÄIVITYSTÄ


Puudeliterveisiä täältä pohjois-savosta!

Viime postauksessa kurkistettiin pitkästä aikaa vierashuoneeseen ja nyt on tarkoitus katsoa sitä uudelleen ja käydä läpi pieniä muutoksia sen sisustuksessa. Alkuperäinen lattia oli vaalea muovimatto jonka vaihdoimme samaan laminaattiin mitä löytyy myös eteisestä ja olohuoneesta. Tällä muutoksella huoneesta tuli jotenkin heti siistimpi, sellainen raikas ja uusi, vaikka harmaa lattia onkin aika tumma. Liian tumma sellaisenaan, joten puhtaan valkea matto kirkastaa huonetta mukavasti. Kuvat paljastaa, että meillä on taas seinäpatterit käytössä. Itse inhoan sähköpattereita niiden energiankulutuksen ja hirveän ulkonäön takia, mutta pakko oli nöyrtyä niiden laittoon koska puu-unin lämpö ei kovilla pakkasilla riitä näihin makuuhuoneisiin mitenkään mitkä sijaitsevat toisella puolella kotia. 
Verhotankoja uusittiin kodissa myös ja samalla niitä on kiinnitetty huomattavasti ylemmäksi kuin aikaisemmin. Huone näyttää heti korkeammalta ja tämä verhotangon asettaminen ylemmäksi oli mukavin juttu minusta vierashuoneen päivityksen suhteen. Ikkunalaudalla lepää vaalea hortensia-kranssi ja vierasvuoteen vierellä on pieni apupöytä johon todennäköisesti vaihtelevasti laitan aina koriste-esineitä vähän vuodenajan ja oman fiiliksen mukaan.
Ikkunan oikealle puolelle laitoin tutun Riviera Maisonin koukun ja valokuvakehyksen. Sama koukku ja kehys löytyy myös mustan sivupöydän yläpuolelta. Olen muuten alkanut lämmetä tälle keltaiselle värille sisustuksessa jotenkin nyt enemmän, ainakin tällaisen beigen värimaailman seassa. Tarkoitan siis nuita keltaisia ruusuja ja apupöydän kangasta missä on ripaus keltaista. Sisustustyynyt ovat iso osa huoneen ilmettä ja niiden avulla näkymää pystyy hyvin paljon muuttamaan ja piristämään. Yksi musta sisustustyyny tuo heti selkeyttä huoneeseen missä on yksi ainoa musta huonekalu, tuo yllä oleva sivupöytä.

Huoneen ainoat hankinnat enää olisi uudet vaatekaapit, ovenkarmit ja listat, mutta näistä mikään ei ole ensisijaisena nyt mielenpäällä ostoslistalla vaan lähinnä sitten kun ei ole tarvetta tehdä muita remontteja. Pikku hiljaa hyvä tulee, helmikuussa sitten seuraavaa remonttia todennäköisesti, mutta en paljasta vielä mitä on tulossa! 
Hilkan mörköikä taas nousi esille, kun lattiaremontin yhteydessä sisälle tuotu remppaimuri pelästytti sen. Minun selän takana murisi ja tuhahteli kärcher imurille ihan tosissaan. Suloinen! Nyt nautitaan viikonloppu vapaasta ja maanantaina on taas arkeen paluu. 

Palataan!

7 kommenttia :

 1. Kyllä täytyy sanoa että on todella kaunis ka viehättävä viesshuone. Tuolla ainakin minä saisin oikein makoisat unet�� kiinnitin huomiota juurikin verhotankojen oikeaan korkeuteen ja kauniisiin verhoihin muutenkin. Myös matto on ihanan pehmeän näköinen!��

  VastaaPoista
 2. Ihana vierashuone ja ihana koiru! Meillä on puneinen kääpiövillakoira Bea! Villikset on niin parhaita! <3

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunista <3
  Täällä taistellaan samojen sähköpatteriongelmien kanssa, phuuh..

  VastaaPoista
 4. Kati/Villa Valko kiitoksia kommentistasi :-) villakoira ovat kyllä parhaita!oih punainen on niin kaunis väri villiksillä!

  Elisa Lpp kiitoksia kauniista sanoistasi :-) yllättävän äkkiä sitä silmä tottuu nuihin pattereihin vaikka ensin kauhistelin niitä.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)