SOCIAL MEDIA

lauantai 21. tammikuuta 2017

TYYNYILLÄ JÄRJESTYSTÄ & TAPETTI KATASTROFI


Hyvää viikonloppua kaikille ja ihan heti seuraavaksi täytyy todeta että minun tekisi ihan hirveästi mieli ostaa tulppaaneja. Mainitsin aikaisemmin, että minä ostan niitä vasta maaliskuussa, koska silloin alkaa kevät ja liibalaaba. Nyt täytyy kuitenkin perua puheet ja myöntää että se kevättalvihan alkaa jo kohta. Instagrami ja seuraamani blogit ovat pullollaan kauniita koteja joiden tunnelmasta välittyy kevät juuri näiden tulppaanien ansiosta. Jotain kukkia täytyi itsekkin hankkia, niinpä nappasin  kauppareissulla nämä neilikat keittiötä sulostuttamaan. 

Minulla on takana hyvin levätyt arkivapaat joita oli nukkumapäivä yövuoron jälkeen+kaksi vapaata, eli periaatteessa olin kolmen päivän vapailla. Miehen kanssa käytiin tässä joku aika sitten katsomassa rautakaupasta tiettyä tapettia, sitä mitä meiltä löytyy myös vierashuoneesta. Meillä ei kuitenkaan ollut tapetin nimeä tai mitään numerosarjaa tiedossa, mutta onneksi tunnistettiin tapetin ulkonäkö sitten siellä rautakaupassa. Se oli kuitenkin poistuvatuote, eikä sitä pystynyt edes tilaamaan enää. Viisaana naisena minä sitten selailin internetin rautakaupat läpi ja onneksi sitä löytyisi parin tunnin ajomatkan päästä Nivalan rautakaupasta. Nappasin pikkusiskon mukaan ja yhdessä perjantai aamuna lähdettiin ajelemaan maakuntamatkalle Nivalan rautakauppaan. Kotona sitten purin yhden tapetin heti paketistaan ja hämmennyin. Miten se näytti niin erilaiselle kotona... mitenkäs jos vertailen näitä sen tapetin kanssa keskenään mitä vierashuoneessa on? Noh, se oli väärä tapetti.  Eli eikuin joku päivä uudelleen Nivalaan palauttamaan ne tapetit. En ymmärrä miten me nyt silleen katottiin ihan väärin...Hirveetä!
Loppuun pieni esittely olohuoneen sisustustyynyistä, millä oli yllättävän järjestelmällinen vaikutus. Olohuoneen molemmilta sohvilta on löytynyt aikaisemmin vaikka minkälaista tyynyä. Harmaan eri sävyjä, valkeita, ruskeita, mustia, hopean värisiä yms. Hyvän aikaa sitten innostuin karsimaan turhia värejä pois. Valitsin vain suosituimmat tyynyni koristamaan molempia sohvia. Livenä tyynyt eivät näytä nuin samalle sohvan sävyn kanssa, vaan ne erottuu paremmin joukosta. Tilasin näitä kuviollisia tyynyjä mustana nyt viisi kappaletta joita odottelen vielä postista. 
Nämä salmiakkokuvioiset tyynyt ovat kyllä tosi kivat, onneksi olin toissa vuonna viisas ja hankin näitä ihan älyttömästi. Nyt erilaiset kuviot ovat näyttäneet tulleen muotiin ja ehkä sitä itse tykkää senkin takia näistä tyynyistä enemmän. Seuraavassa postauksessa taidan esitellä pitkästä aikaa meidän olohuoneen puusohvan lähemmin. Nyt kotitöitä ja illalla ehkä saunaa.

Rauhallista iltaa kaikille!

4 kommenttia :

 1. Voi että miten harmillinen takaisku tapetin kanssa!! Nuo sohvatyynyt on kyllä just noin todella kauniit! <3

  VastaaPoista
 2. Joo, se on tämä pettämätön naisen logiikka :-) noh, onneksi ne pystyy palauttamaan. Olen itsekkin tykästynyt näihin tyynyihin mitkä hankin tosiaan pari vuotta sitten, en arvannut silloin että tämä kuvio olisi vielä joskus muotia sisustuksessa. Nämä on vielä superedulliset, kaksi euroa per tyynyliina.

  VastaaPoista
 3. Mistö tyynyliinat on?:)

  VastaaPoista
 4. Hei Anonyymi, glittertyynyt ja salmiakkikuvio tyynyliina olen ostanut Wishiltä. Nuo harmaat on sitten muistaakseni tokmannista.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)