SOCIAL MEDIA

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

TOKMANNIN TORKKUPEITTO & LUMISIA MAISEMIA

Heippa ja oikein huippua sunnuntai päivää kaikille! 

Nyt on tulossa varmaan niin siirappinen ja hyvänmielen postaus että joitakin ihan ällöttää. Minulla alkoi talviloma jonka päätin itse pitää kun lomia tänä vuonna ei ole juuri ollenkaan tullut pidettyä. Tänään on vasta toinen lomapäivä ja minulla on jo niin rentoutunut ja hyvä olo. Akkujen latailua vielä ensi viikko kokonaan..ihan parasta! Ja tämän loman jälkeen alkaa uudet tuulet puhaltamaan töidenkin suhteen ja minulle on koko ensi vuotta ajatellen tosi hyvä mieli ja toiveikas olo.

Kuten kuvista huomaa, meillä on kotosalla oikea joulumaa ja nyt kun pakkanen on lauhtunut huomattavasti tekee ulos mieli jatkuvaan. Tämän postauksen ensimmäisenä vinkkinä annan lumikenkäilyn. 
Lumikengät hankin pari vuotta sitten ja tämä talvinen aktiviteetti on yksi parhaimmista urheilumuodoista mitä tiedän hiihdon jälkeen. Näillä jalkineilla pääset kulkemaan melkein minne vain ja kaloreita kuluu vaihtelevasti kelin ja maaston mukaan. On jotenkin tosi rentouttavaa päästä tallustamaan keskelle koskematonta Suomen luontoa, pellolle, korkealle rinteelle tai vaikka metsän sisälle uppohankeen. Eilen käytyäni Hilkan kanssa lenkillä ja ihastelin mäkisiä maisemia mitä meidän kotona löytyy paljon... keksin toisen vinkkini: ole kiitollinen lumesta. Jos et keksi mitään muuta asiaa mistä olla hyvällä tuulella niin ole hyvilläsi lumesta. Miten paljon pimeämpää ja synkempää olisi jos lunta ei olisi? Ja loppuun esittelen tokmannista hankkimani kauniin harmaan torkkupeiton. Ihan häkellyin miten miellyttävän tuntuinen se on ja lämmin. Hilkka on ottanut sen ihan omakseen, mutta ei tietenkään eilen kun kuvia räpsin viltistä niin puudeli malttanut sen päällä loikoilla niinkuin yleensä. 

Palataan ensiviikolla, tiedossa on lomareissuilua, viime hetken jouluostoksia ja joulun laittamista! 

3 kommenttia :

  1. Lumikenkäily vaikuttaa kivalle. Pitäisi itsekin joskus kokeilla. 👍

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana postaus!!�� tästä tuli niin hyvä mieli! Ihanasti osaat piristää toisia hyväntuulisella kirjoittelullasi:) meillä on lumikengät ja nyt tuli olo että ne on kaivettava esiin varastosta! :) tuontorkkupeitto on todella kaunis, pitääpä käydä itsekin hypistelemässä sitä tokmannilla♡

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kommenteistanne naiset :-) suosittelen ehdottomasti lumikenkäilemään lähtemistä, mieli lepää kun saa maisemia ihastella ja tehokas urheilumuoto jos on upottavat hanget!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)