SOCIAL MEDIA

lauantai 3. joulukuuta 2016

SAIN HAASTEEN


......Ja oikein mukavan sellaisen. Kyseessä on siis blogihaaste ja samalla tunnustus, jonka tarkoituksena on antaa omassa postauksessaan vinkkejä aloitteleville ja miksipäs ei ideoita ja inspiraatiota myös kenelle tahansa muullekkin blogia kirjoittavalle tyypille. Ideana on myös syventyä lyhyesti oman blogin historiaan ja antaa blogitunnustus kymmenelle muulle blogi persoonalle. Oman blogitunnustuksen sain Pellavaa ja pastellia blogin Annikalta ja olen kyllä otettu tästä tunnustuksesta, tällaisia en ole ennen saanut. Kiitoksia paljon!

Itse aloitin Chandelierhome blogini hyvin spontaanisti keväällä 2015. Nimen blogille keksin kotiemme valaisimista joita löytyy kattokruunuina ympäri huushollia. Pähkäilin jossain vaiheessa blogin nimen vaihtamista Kattokruunukodiksi, mutta toistaiseksi olen pitänyt tästä nimestä enemmän. Blogia pidän rakkaana harrastuksena ja joskus selatessani vanhoja postauksia voin huomata itseni kehittyneen kaikin puolin postauksien suhteen. Alussa tein postauksia aina nopealla tahdilla ja hutiloiden, nykyään postauksen tekoon näen enemmän vaivaa ja annan enemmän ajatuksiani julki. Myös sisustustyylini on muuttunut jonka alusta asti blogiani seuranneet ovat varmasti huomanneet. Ennen kuvia räpsin puhelimen kameralla, kun nykyään kuvat otetaan järkkärillä. Seuraavaksi esittelen vinkkini blogin kirjoittamiseen:

Kauniit kuvat. Näihin moni kiinnittänee varmasti huomiota ja antaa arvoa. Itse olen bongannut monia hyviä blogeja Googlen kuvahaun kautta jollain hakusanalla ja sen jälkeen olen jäänyt seurailemaan postauksia ja alkanut kiinnostumaan blogia kirjoittavasti tyypistä. Joitakin blogeja kuitenkin seuraan vain inspiroivien kuvien takia. 

Instagram. Tänne kannattaa liittyä ja alkaa jakamaan blogiisi liittyviä kuvia. Itse selailen usein hästäkkien avulla erilaisia sisustusaiheisia kuvia joiden kautta olen sitten saattanut löytää mielenkiintoisen blogin. Esimerkiksi haastajani löysin Instagramin kautta!

Aitous. Moni varmasti ymmärtää, ettei meidän blogityyppien kodit ole aina niin tiptop kuin kuvat antaisi ymmärtää, vaan miellyttävien kuvien takia luonnollisesti myös kodin yleisilme tulisi olla siisti. Aitoudella tarkoitan kuitenkin sitä henkilöä joka näpyttelee niitä postauksia. Itse olen kiinnostunut huomattavasti enemmän sellaisista postauksista joiden  läpi huokuu edes jotain mielikuvaa persoonasta joka niiden takana on. Ripauksella persoonallisuutta jään koukkuun. Ne blogit joiden postaukset ovat mielestäni teennäisiä, selailen vain kuvat. Jokaisen asia tietysti myös on rajata bloginsa sisältö, minkä verran haluaa kertoa itsestään ja elämästään muille?

Nauti. Blogin pitäminen harrastajalle ei pitäisi olla stressavaa tai epämiellyttävää muutenkaan. Eikä varmasti myöskään niille jotka tekevät sitä työkseen. 

Kunnioitus lukijoille. Itse ilahdun joka kerta saatuani kommentin postaukseen. On mukavaa kun tietää joidenkin olevan kiinnostuneita blogistani, eli lukijat ovat tärkeä osa blogiani ja tätä harrastusta. 

Minun  10 blogitunnustusta saavat seuraavat blogit:Mukavaa pakkaspäivää ja viikonloppua kaikille!
9 kommenttia :

 1. Hei kiva haaste! Täytyy laittaa toteutukseen :)

  VastaaPoista
 2. Jeij, kiitoksia haasteesta, ihan hyvään saumaankin kun kovasti ponnistelen blogin eloonheräämistä taas! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä. Vastatkeehan haasteeseen naiset! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyviä vinkkejä annoit ja ne toimii hyvänä muistutuksena myös pidempään bloganneille. Minusta sinun blogin nimi Chanderlierhome on todella kaunis ja mieleenpainuva. Muistan kun kuulin sen ekan kerran niin kiinnostuin blogista jo ihan nimen perusteella :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta! Korjaan sen blogiini piakkoin että sain myös sinulta haasteen. Anteeksi, sama pää kesät talvet 🙈

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta ihana! <3 Laitan listalle, mutta voi mennä ensi vuoden puolelle. :D
  P.S. Älä vaihda blogin nimeä. Nykyinen on kaunis.

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia Jemina. Innolla jään odottamaan vinkkejäsi blogin pitämiseen :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)