SOCIAL MEDIA

lauantai 10. joulukuuta 2016

RUSTIIKKINEN KUUSI & KYNTTILÄNJALAT LATTIALLE


 Hyvää lauantai päivää kaikille!

Yllä näkyy kotimme uusin joulukoriste, eli tuo korkea kimaltava ja rustiikkinen pattereilla toimiva joulukuusi nuiden muiden koristeiden takana. Tämän löysin Jyskistä ja hämmentävän edulliseen 7.50 euron hintaan! Hurjaa. Kuusi on kaunis ihan sellaisenaan, mutta myös todella kiva tuomaan hämärällä kelillä joulun odotuksen tunnelmaa. Jyskissä näkyi olevan runsaat ja hyvät valikoimat joulukoristeita, eli tämän viikon vinkki on kyllä kaikille tehdä ostosreissu Jyskiin. Bongasin ensimmäistä kertaa myös nämä korkeat kynttilänjalat Jyskistä ja eikä niidenkään hinta ole mielestäni liian hulppea kun ottaa huomioon että näitä tulee kaksi paketissa. Nämä kynttilänjalat ovat juuri sopivat koristamaan lattiatasolta ja koristeiksi ne meidän kodissa kyllä jääkin, koska heti Hilkka kiinnostui niistä...Enkä muutenkaan uskaltaisi polttaa kynttilöitä näissä, ainakaan sohvan vieressä johon ne nyt alkuun laitoin. Jossain vaiheessa suunnitelmissa on siirtää nämä kynttilänjalat eteiseen käytävän päähän. 
Tämä työputki loppui kivan lyhyesti, kolme työpäivää ja huominen vapaapäivä. Tänään tiedossa kodin lämmitystä, koiranpennun ihastelua siskolla ja lenkkeilyä Hilkan kanssa. Huomenna jatketaan joulusiivousta jolla alkaa olla jo pikkuhiljaa kiire. Ps. Eilen starttasi hiihtokausi itselläni ja muistan taas miksi ihastuin tuohon lajiin. 

Rauhallista iltaa kaikille. 

2 kommenttia :

  1. Minäkin olen tehnyt joitain hyviä löytöjä Jyskistä! Profiili sillä putiikilla ei ole kummoinen, mutta tosiaan jotain ihan hyvää kamaa. Tuo valokuusi näyttää tosi kivalta!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia LadyBlue :-) valokuusi on tämän hetken suosikki valokoriste kotona <3

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)