SOCIAL MEDIA

perjantai 2. joulukuuta 2016

NEVER EVER

Hyvää iltaa kaikille! Eilen hurautin ajaa heti töiden jälkeen Hilkan kanssa kotipaikalle mummolaan yökylään pitkästä aikaa. Tämä päivä oli yhtä härdelliä, kun kotipaikalla pyrin näkemään mahdollisimman montaa tyyppiä. Ensi viikolla on tarkoitus lähteä vielä uudelleen käymään koska tuntui ettei ajasta ehtinyt nauttia niin paljoa koska oli kiire kokoajan. Minäkin innostuin kymmenestä, en ole koskaan postauksesta, tai ensin ihastuin ja sitten jo tuskastuin koska huomasin tämän haasteen olevan vaikea. Tarkoituksena on paljastaa itsestään kymmenen en ole koskaan asiaa. Itse haluaisin paljastuksien olevan hieman säväyttäviä, eikä mitään itsestäänselviä juttuja mitä ei todellakaan kukaan mukaan ole tehnyt yms. Tätä postausta mietinkin jonkin tovin pääni sisällä etukäteen. Eiköhän aloiteta nyt!

1. 
En ole koskaan aikaisemmin tykännyt villakoirista. Nykyään ehdottomasti eniten sydäntä lähellä oleva rotu. Niin kauniita ja valoittavia persoonia.
2.
En ole koskaan onnistunut pitämään autoa paria päivää pitempään siistinä. Enkä tarkoita mitään pikku sotkua vaan auto on ihan kaatopaikka yleensä. Kotona en sotkua taas siedä, paitsi vaatekaappi ei myöskään pysy pitkään siistinä. Noloa.

3.
En ole koskaan menettänyt ketään läheistä. Olen ollut hautajaisissa vain yhdesti ja silloinkin niin pieni etten muista niistä mitään.

4.
En ole koskaan ollut näin optimistinen ja positiivinen kuin kuluneen vuoden aikana. Olen tajunnut että elämän vastoinkäymiset ja omat epäonnistumiset ei tunnu läheskään niin pitkään pahalle kun osaa nähdä hyviä asioita ympärillään. Suosittelen tätä jokaiselle. 

5.
En ole koskaan tykännyt kinkkukiusauksesta. Pelkkä ajatuskin sen syömisestä ärsyttää koska se on pahaa. 

6.
En ole koskaan osannut täyttää ristikoita. En tajua edes miten päin ne sanat pitää kirjoittaa ja mihin kohtaan.

7.
En ole koskaan aikuisiällä tykännyt siitä että joku  lukee minulle jotain. Mieluummin luen kaiken itse. Asiaan vaikuttaa varmasti se että minulla ei ole kuulomuisti kehittynyt normaalisti jonka takia kävin lapsena myös puheterapiassa. Tuskastun melkein heti jos joku alkaa lukea jotain minkä voin itsekkin lukea koska en yksinkertaisesti osaa sisäistää kuulemaani niin hyvin toisen lukemana.

8. En ole koskaan ollut lääkemyönteinen henkilökohtaisella mielipiteelläni ( tällä tarkoitan sitä ettei mielipiteeni vaikuta kuitenkaan työntekoon millään lailla ). En esimerkiksi syö kuumeeseen, flunssaan särkylääkeitä. 

9.
En ole koskaan käynyt marjassa. Olen tosi maanläheinen tyyppi, mutta pelkään ampiaisia ihan älyttömästi ja muita vastaavia, paarmoja yms joten en todellakaan uskalla lähteä loppu kesästä metsään poimimaan tuoksuvia marjoja kun ampiaiset on muutenkin ihan sekaisin loppu kesästä. 
10.
En ole koskaan osannut luokitella itselleni tosissani tällaisien perinteisten lempiasioiden linjaa, kuten lempi väri..vuodenaika.. kellonaika yms. Enkä osaa myöskään rajata itseäni sen suhteen että olenko ilta vai aamuvirkku. 2 kommenttia :

  1. Tää olikin hauska postaus! :D Meidänkään auto ei pysy koskaan siistinä (siitä lapset pitää huolen), minäkään en ole koskaan käynyt keräämässä puolukoita enkä ole täyttänyt ristikoita. Enkä muuten ole koonnut palapelejäkään! Tätä listaa voisi jatkaa yllättävän pitkään :)

    VastaaPoista
  2. Eikä:D sieltähän löytyi samoja juttuja!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)