SOCIAL MEDIA

perjantai 23. joulukuuta 2016

JOULUKUUSI

 Meidän kotoa löytyy kuusena viime jouluksi hankittu tekokuusi lumihuurretuilla oksilla ja kuusen yleisilme on hyvin vaalea, harmahtava jopa. Sitä minä kuuselta halusinkin, en valkeaa, enkä täysin vihreää kuusta. Hankin ihan älyttömästi nuita joulupalloja kuuseen, itseasiassa viime vuonna hankitut koristeet eivät mitenkään riittäneet ja hain näitä  kuusenkoristeita kolme kertaa lisää tänä vuonna. Eikä haittaisi vaikka palloja olisi vielä pari pakettia lisää että koristeet riittäisi yhtä runsaasti myös "takapuolelle". Värimaailmaksi halusin harmaata, hopeaa, valkoista ja hieman mustaa. Tässä kuusessa on alkuperäiset, paristokäyttöiset valot kiinni, mutta en laittanut niitä päälle vaan halusin kuuselle tuikkivan ilmeen joka on hyvin viehättävä joulukuusissa. Instagramin puolelle julkaisin kuvan kuusesta valot päällä. Minulla on myös muuten facebookissa nykyään sivustot blogilleni, niihin pääset tästä linkistä. Tervetuloa seurailemaan blogia sitäkin kautta! Viime vuonna kuusessa ei ollut tähteä ollenkaan, tälle joululle hankin hätäisesti pienen hopean värisen tähden. 
Ensimmäistä jouluaan viettävä Hilu, eli villakoira Hilkka on antanut kuusen olla omissa oloissaan yllättävän hyvin. Alkuun sen teki mieli syödä kuusen oksia ja sorkkia koristepalloja, mutta parin kiellon jälkeen se uskoi. Ennen vuoden vaihtumista yritän ehtiä tehdä postauksen missä käyn läpi vuoden 2017 lupauksia ja haaveita sille vuodelle. Niin kotona kuin omassa henkilökohtaisessa elämässä. Nyt toivotan vielä uudelleen rauhallista ja oikein hyvää joulua kaikille. Muistakaa syödä kinkkua ja suklaata paljon.                                                                         


4 kommenttia :

 1. Aivan ihana kuusi! <3 Kauneimpia mitä olen nähnyt! Upeaa kun on runsaasti palloja. Meidänkin kuusi tarvii lisää. :D Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitoksia paljon kauniista sanoistasi <3 hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. Minäkin hankin täksi jouluksi lumihuurretun kuusen, tykkään kovasti, tulee hieman satumainen tunnelma kotiin. Täytyy yrittää taas lueskella blogeja, täällä on lähes kuukausi sairasteltu, onneksi nyt on juuri jouluksi pöpöt taltutettu.

  Ihanaa ja tunnelmallista joulua teille <3

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Meiju <3 minä instagramin puolella katselinkin että onpas "tutun" näköinen koti taustalla niissä kuusi kuvissa. Tosi kaunis kuusi teillä! Rauhallista ja hyvää joulua sinne myös ja onneksi olet flunssapöpöt taltuttanut. Ps. Toivottavasti palaat pitämään vielä valkoisen talosi arkea ;-)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)