SOCIAL MEDIA

torstai 10. marraskuuta 2016

VIERASHUONE

Hyvää päivää!

Huomasin tässä joku aika sitten etten ole muistanut vierashuoneen päivityksestä tehdä postausta. Viimeisimmän remontin (muistatko?) jälkeen mitään remppahommia siellä ei ole siis tehty. Mutta mm. huonekalujen paikkoja on vaihdeltu ympäri kotia ja äkkinäisellä klikkauksella linkin takaa näkyykin että ikkunan alapuolella on ollut tuo rahipenkki. Nykyään rahi toimii Hilkan  ylösnousu penkkinä meidän makkarissa, että pääsee neiti  meidän keskeen nukkumaan. Vierashuoneen lattia on edelleen alkuperäisessä kunnossa ja tulevia remontteja siihen olisi vielä siis lattian vaihto, oviin uudet karmit ja vaatekaapit uusia. Tämän lipaston päällä oli viimeksi vaikka minkälaista krääsää joka alkoi hyppimään omille silmille liian villinä näkynä ja karsin tavaroita  pois paljon. Nyt siinä enää on nuo kolme tuikkua jotka bongasin joskus Ale-Makasiinista ja RM koruteline. Tuon korkean hurrikaanin myyn uuteen kotiin tänään. Enää tarvitsisi keksiä jotain tuolle seinälle tuossa... vai tarvitseeko se edes mitään? 

Vierasvuode on tämä sama edelleen, eli Ikeasta hankittu joskus ja tarkoituksena ei ole sitä vaihtaa. Huoneen pisin seinä on tuon vuoteen takana ja sille ei olla laitettu mitään muuta kuin tämä Ikean peili. Joskus olisi haaveissa saada joku todella kaunis ja näyttävä peili tuohon tuon tilalle.. mutta haaveillahan saa aina. Turhuuksien ostoslakko edelleen menossa kuules. Jossain vaiheessa täytyy myös hankkia mustia sisustustyynyjä lisää koska kaipailen niin tähän huoneeseen kuin ympäri kotia mustia tyynyjä koska meiltä löytyy sitä mustaa sisustuksesta muutenkin mm. huonekaluissa hieman. 

Eteisessä aikaisemmin ollut sivupöytä laitettiin vierashuoneeseen ja tämä sai itselläni sellaisen ahaa-elämyksen, että nyt se sopiva väri mustalle löytyi. En tykkää mustavalkoisesta sisustuksesta, mutta ehdottomasti huonekaluissa suosin niin mustia kuin valkeita huonekaluja. Olen miettinyt mikä väri sen mustan kanssa sitten olisi se oikea itselle ja beige/greige se ehdottomasti on. Eli nyt todellakin haaveilen entistä ahkerammin olohuoneen seinien värin vaihdosta että saisin ujutettua mustaa sinnekkin sopivasti. 
Huominen on vapaapäivä ja lähdetään tänään Hilun kanssa tyttöporukalla anoppilaan yökylään. Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

4 kommenttia :

  1. Oi miten kauniita yksityiskohtia ♡ Minusta tuo pyöreä peili on just kaunis:)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Annika :) Minäkin tykkään peilistä, mutta esim. Sisustusmagiaa kirjan jälkeen nähtyäni siinä ne ihan mielettömän upeat peilit niin aloin himoitsemaan jotain todella hienoa peiliä meillekkin kotiin.. En arvannutkaan että niin upeita peilejä on edes olemassa!

    VastaaPoista
  3. Kyllä :) H-every Home Has a Silver Lining

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)