SOCIAL MEDIA

keskiviikko 16. marraskuuta 2016

UUDET JOULUKORISTEET
Eka kuva paljastaa, että minäkin olen hurahtanut näihin ihaniin hopean värisiin jouluporoihin joita löytyy varmasti monen kotoa jouluna. Viime vuonna kodin joulusisustus muuttui radikaalisti, kun aikaisemmin joulun värinä ollut perinteinen punainen sai väistyä ja tilalle tuli vaaleita, hopean värisiä ja jopa mustia koristeita. Tänä vuonna jatketaan samalla linjalla ja minulla onkin oikein miellyttävä lauantai tulossa kun saan hyvällä omatunnolla lähteä anopin kanssa shoppailemaan ja hankkimaan joulukrääsää kotiin paljon! (Olen siis yrittänyt olla sisustus-krääsä-lakossa jonkin aikaa) Suunnitelmana on hankkia jouluvaloja kirkkailla ja kylmän sävyisillä led-valoilla, koska en tykkää lämpimistä  ja kellertävistä valoista enää yhtään

Mutta näihin poroihin... Ne ovat Lene Bjerren ja ostin niitä vain kaksi. Ja nämä kaksi taitaakin nyt riittää näillä näkymin koska jokin syy siinä on ollut taustalla aikaisemminkin että en ole näitä hankkinut vaan olen hieman hitaasti lämmennyt näille poro koristeille..Omistuista. Nämä ovat nimittäin tosi kauniit ja saavat hyvin virittäytymään joulun odottamisen tunnelmaan. 

 Tämä RM tarjotin löytyy taas olohuoneesta jonne se jotenkin on "aina" kuulunut. Yhdessä vaiheessa yritin kokeilla sen pitämistä vierashuoneessa, mutta toistuvasti sitä etsi katseellaan olohuoneen puolelta eikä se meidän vierashuoneessa pääse oikeuksiinsa ollenkaan. Tämä viikko on mennyt todella nopeasti ja töissä on kiirettä kyllä pitänyt joka päivä! Vielä kaksi työpäivää ja sitten vaihdetaan vapaalle. Viikonloppuna tiedossa joulu shoppailua ja pikkujouluja naisenergialla ystävättäreni kanssa. En malta odottaa!

Mukavaa viikon puoliväliä kaikille!

2 kommenttia :

Kiitoksia kommentista :-)