SOCIAL MEDIA

lauantai 26. marraskuuta 2016

TIMANTTINEN DIY KATTOKORISTE

Heippa!

Tänään herättyäni huomasin lunta sataneen räjähdysmäisesti ja lähdettiin miehen kanssa tekemään lumitöitä. Hän ajoi lumilingolla ja minä tein lumityöt terassin, kuistin ja portaiden osalta. Ikkunalaudalla kävi kova kuhina koko aamupäivän ajan kun vuorotellen niin oravat kuin linnut kävivät syömässä siemeniä ahkerasti. Kotona heti toisenlainen tunnelma, kun lunta satanut niin paljon että se valaisee sisätilatkin. Jälleen kerran voin huokaista tyytyväisenä, että onneksi tehtiin vuosi sitten olohuoneen laajennus ja olkkari sai lisää valoisuutta kahden ikkunan myötä.


Viime viikonloppuna käytiin anopin kanssa shoppailemassa joulujuttuja ja samalla reissulla bongatiin tälläiset rustiikkiset roikkuvat kattokoristeet tai mobiilit, en ole ihan varma miksi näitä kutsutaan. Näihin hankittiin lisäksi ohutta rautalankaa ja koriste timantteja. Eilen illalla vasta sain aloitettua joulusiivoilun jälkeen tämän "mobiilin" askartelun ja tänään aamulla lumitöiden jälkeen sen tein loppuun.

  .
Alunperin suunnittelin että tämä sopisi juuri hyvin keittiön pöydän yläpuolelle. Meidän keittiössä on kuitenkin lempivalaisimeni, eli isokokoinen Aneta Ballroom joka jättää kaikki muut säihkyvät koristeet varjoonsa ja tämä kattokoriste ei kyllä olisi sopinut sen viereen ei sitten mitenkään. Vaihdoin rautaketjun tilalle silkkinauhat jotka ovat hieman juhlavammat tähän, loppuunsa yksinkertaiseen ja simppeliin koristeeseen.
Olohuoneen puolella oli mukavasti tilaa ja laitettiin se puoleen väliin olohuonetta sohvan yläpuolelle. Ainakin toistaiseksi, koska tiedän omat oikkuni sen suhteen että mieli muuttuu turhan nopeasti välillä. Joten tämä saattaa löytyä ennen joulua vielä hyvinkin monesta eri paikasta.


Nyt vapaasta viikonlopusta nautiskelua ja koti-illan viettoa. Rauhallista iltaa kaikille <3 

2 kommenttia :

  1. Kiva koriste 😍👍 itekin tekis mieli tehdä kaikkia koristeita itse, mutta tauti ja aika ei tahdo riittää 🙈

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia 😊 en kyllä osaa itsekkään sen kummemmin askarrella mut toi oli helppo tehdä!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)