SOCIAL MEDIA

perjantai 4. marraskuuta 2016

SISUSTUSMAGIAA & HILKAN VILLANUTTUHelou!

Täällä ollaan ihan liekeissä. Nyt alkoi viikonloppu vapaa ja oikein miellyttävää ajanviettoa on tiedossa koko viikonlopulle. Tänään aamuvuoron jälkeen hain jo pari päivää sitten postiin tulleen paketin itselleni kotiin. Otsikko jo sen kertoo, eli kyseessä on Milla Alftanin esikoiskirja Sisustusmagiaa ja tämä on myös minun ensimmäinen sisustuskirja kotona. Tämä kirja varmasti antaa minulle ja monille muille vinkkejä, inspiraatiota ja motivaatiota kodin sisustamiseen missä Milla on ehdottomasti yksi alansa huippuja! Tänään illalla tiedossa viltin alla loikoilua ja tämän kirjan sisällön ihastelua. Tänne pohjois-savoon satoi tänään taas lunta ja toivottavasti lunta tykittäisi tulla taivaalta vielä monena päivänä, niin että ne ei sitten enää vähään aikaan sulaisi. Itse olen jo orientoitunut täysin talveen ja odotan lisää aurinkoisia pakkaspäiviä, hiihtämistä, uunin lämmitystä päivittäin ja lämpimiä villasukkia jalassa melkein 24/7. Hilkalla on lumen myötä voimistunut tuo jo alkanut murrosikä. Nyt se ei oikeasti enää tottele pihalla tai sitten se on täysin kuuro. Keskittymiskyky on laskenut ihan älyttömästi ja välillä on pitänyt Hilkkaa käyttää omalla pihalla hihnassa lenkillä kun on sattunut olemaan tien toisella puolella esim. naapuri tekemässä metsätöitä. Ensi keväänä täytyy tehdä kyllä heti ne aidat pihalle että saa jonkinlaisen  mielenrauhan koiran suhteen. Tänään oli taas yksi sellainen päivä että mulle tuli ihan epätodellinen olo miten ihana meidän Hilkka on sen tottelemattomuudesta huolimatta. Miten onnellinen sitä on kun on saanut vihdoinkin koira-allergisena itselleen koiran mikä ei tee mitään oireita. Hankin Hilulle tälläisen villanutun Mustista ja Mirristä yksi kerta ja se tuli kyllä tänään tarpeeseen kun oli ihan kiva pakkanen ulkona.. Mitenkähän sitten kun on 20-30 astetta pakkasta?


Huomenna nappaan hujoppimieheni kainaloon ja lähden hänen kanssaan viettämään laatuaikaa ulos Halloweenin merkeissä. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! 

4 kommenttia :

 1. Oi tuota kirjaa olen ihastellut ja miettinyt pitäisikö se hankkia. Kyllä se varmaan täytynee ostaa itsellekin :)Söpö tuo Hilkan villanuttu😙

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti suosittelen tätä. En ole vielä ensimmäisen kohteenkaan esittelyä ehtinyt lukea ja olen koukussa jo nyt <3 Hilkka tykkäsi itsekkin lämpimästä nutusta :)

  VastaaPoista
 3. Tuo kirja on minun joululahja toiveena! Kovasti odotan että pääsen sitä selaamaan. Ihana Hilkka ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kaimalle suosittelen tätä myös ja heitän taas toiveeni ilmoille että jospa jatkaisit postauksien tekoa ;) mukavaa viikonloppua sinne myös!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)