SOCIAL MEDIA

tiistai 8. marraskuuta 2016

KYLIE TYYNY ESITTELYSSÄ & KISSALOOK

Heips!

Kerroin tässä joskus hankkimistani Kylie At Homen tyynyistä joista kotiutin itselleni kolme. Kaksi niistä olen jo esitellyt (muistatko ?) ja (ja tämä?). Nyt on hyvä aika jo esittää tämä viimeinen tyyny pikaisesti josta olin jo unohtaa tehdä postauksen..
Tämän tyynyn nimi on Gatsby ja se kooltaan kovin pieni. Todella siro ja kiva piristys muiden tyynyjen keskellä. Kaikki nämä Kylien tyynyt olen laittanut olohuoneen laajennus nurkkauksen puolelle, vähemmän istuttavalle puusohvalle ihan Hilkan takia koska muuten saisin pelätä näiden tyynyjen puolesta 24/7 jos ne olisi olohuoneessa toisen sohvan päällä sulostuttamassa. Hilkan saadessa perinteiset puudelihepulit sisällä on kaikki mahdollinen irtaimisto erinomaista ottaa suuhun, vähän repiä ja nylkyttää.. 


Viime viikonloppuna vietettiin miehen ja ystävien kanssa iltaa ulkona. Halusin jotain pientä halloween vibaa naamalleni ja olin niinkin omaperäinen että päätin muokata itsestäni kissan.. hehhe. Silmämeikkiin tein kissamaiset rajaukset ja vahvat sellaiset. Toiseen silmään laitoin tälläisen huipun piilarin!Lopuksi piikkikaulapanta kaulaan, kissankorvat päähän ja eikun kylille tuulettumaan mikä päättyikin vähän katastrofaalisesti että en oikeastaan juhli enää koskaan, mutta ei siitä sen enempää. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

Kiitoksia kommentista :-)